pondělí 25. března 2019

Automatická pračka na 3kg prádla

Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Pracka na 3kg pradla candy. Nalezeno: 1produktů.


Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg ), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm.

Porovnání cen automaticka pracka na 3kg pradla , srovnání cen automaticka pracka na 3kg pradla na portálu HLEDEJCENY. Automaticka pracka na 3kg pradla. Nezvykle nízké hodnoty spotřeby: 0. Pračku ocení i alergici a lidé s citlivou pokožkou, protože nabízí program AntiAllergy, který odstraní zbytky čisti. Pračka je ochráncem nejen vašeho oblíbeného prádla , ale i vaší spotřeby energie a vody. Jak automatická pračka pere prádlo - oblíbené video pro batolata.


Mini pračka je skvělým řešením, pokud nemáte dost místa, nebo třeba na chatu či do kempu na dovolené.

I když je tak malá, nabízí cyklus praní až na kg prádla a odstředění. Jaké jsou hlavní výhody používání sušičky prádla ? Barvy vydrží déle syté – nedochází k jejich vyblednutí vlivem slunečního svitu. Sníží vlhkost v bytě a ušetří místo, které by jinak zabíraly sušáky na prádlo.


Objem pračky je až na kg prádla. Pračka si sama zváží náplň a poté rozhodne o volbě programu na míru. Tím ušetříte vodu a energii.


Funkce SoftPlus zajistí měkčí a hedvábnější prádlo. Program Eco a Time Save Vám ušetří spoustu času a hlavně peníze za energii. Pračku naplníte maximálně kg prádla a spotřeba vody na jeden prací cyklus vyjde na.


Tento typ se stane vašim skvělým pomocníkem a pomůže vám jak s ušetřením času, peněz, t. EUMENIA EU 35 v záruce na inzertním serveru Bazák. Výber automatickej práčky môže byť pekná fuška. Ohľad by ste mali brať nielen na samotnú veľkosť, teda rozmery, ale tiež na objem prádla , programy, doplnkové funkcie a samozrejme konštrukciu.


Povieme vám, ako sa práčky delia, aké sú vaše možnosti, a pomôžeme vám vybrať tú správnu automatickú práčku pre vás.

Kapacita prádla je až kg. Na výběr máte z programů praní. Box in Box boční stěny pro zvýšení stability pračky v průběhu praní. Kč Náplň prádla pro praní: kg Počet otáček odstředění: 1. Panel s textem v češtině.


Miele za atraktivní cenu. TDos Pračka se sušičkou WT1. TwinDos a QuickPower – rychle a šetrně stisknutím tla. Pračka Professor MP301M mini na 3kg prádla - VIDEO. Momentálně nedostupné € (s DPH) s DPH.


Lehká malá pračka , vhodná pro praní doma, chalupu i na cesty Vhodná na menší množství prádla (do kg ) Rozměry (šxvxh) 370x510x3mm Oboust.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky