úterý 19. března 2019

Parní hrnec philips hd 9140 návod

V napařovací míse XL lze připravovat oblíbené polévky, dušené pokrmy, kaše, rýži atd. Celý popis a technické parametry. Proto je parní hrnec společnosti Philips vybaven širokým rozsahem předvoleb časování, které po dosažení ideální doby vaření v páře automaticky vypnou páru. Tato funkce vám pomůže při přípravě ohromného množství potravin - včetně rýže, vajec, zeleniny, kuřat a ryb - a umožní vám dosáhnout dokonalých výsledků, které si uchovají všechnu chuť a vitamíny.


U výrobku není žádný návod na použití, pouze obrázky, ze kterých není patrné k čemu je poslední tlačítko vpravo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Philips , a service centre authorised by Philips or similarly qualified persons in order to avoid a hazard. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical, sensory.


Jednoduchá obsluha i údržba. Zkusili jste už zdravé vaření na páře? Zlepšete svou životosprávu vařením na páře!


Vaření v páře je velice citlivý, přitom snadný a rychlý způsob přípravy pokrmů.

Jsem spokojená s vařením - je tichý a rychlý a snadno se obsluhuje. Na parní hrnec je relativně skladný, protože nádoby lze složit do sebe. Každopádně voní krásně, zejmená s využitím zvýrazňovače chutí. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Přístroj na přípravu zdravé kojenecké stravy 4vVám pomůže ušetřit čas a vše plánovat předem. Servírujte jedno jídlo a uschovejte zbytek v ledničce nebo mrazničce pro pozdější použití.


Nádobka a nůž jsou vhodné do myčky. Parní hrnec s mixérem Philips AVENT 4v1. Tepelně izolované rukojeti chrání vaše ruce před popálením při používání hrnce. Pokud uvažujete o jejich pořízení, poraďte se s naším testem. Dobrý den, sháním parní hrnec.


Flavour Booster pro lepší chuť s vynikající vůní bylinek optimální přednastavené měření času pro přípravu ryb, zeleniny, rýže atd. Vyzkoušejte vaření v páře bez přidaného tuku, vaše tělo vám za to poděkuje. U tohoto parního hrnce musíme vyzdvihnout funkci jako ukazatel nutnosti odstranění vodního kamene, kdy vám dá zvukový signál. Další pomocnou funkcí je udržování teploty.


Objevte plnější chutě Zvýrazňovač chutí vylepšuje chuť pomocí lahodných bylinek a koření Jedinečný zvýrazňovač chutí přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bo.

Speciální program Šéfkuchař odvede všechnu práci za Vás. Digitální časovač Funkce udržování teploty Indikátor nutnosti odvápnění odnímatelné oválné nádoby Externí možnost dolévání vody Ochrana proti přehřátí a vaření bez vody. Unikátní zvýrazňovač chutí pro parní hrnec Philips přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bohatší chutě.


Teplo páry uvolní z bylinek a koření vůni, která důkladně. Kvalitní pomůcka pro zdravé vaření – nově vylepšený parní hrnec od společnosti Philips. Tento vysoce kvalitní parní hrnec s jedinečným zvýrazňovačem chutí vylepšuje jídlo připravované v páře lahodnou chutí bylinek a koření.


Předvolby časování pro ryby, zeleninu, rýži a další pokrmy, funkce udržování. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky