pátek 8. ledna 2016

Florbalky oxdog

Oxdog je finský výrobce florbalového vybavení. Jako jediná značka na trhu nabízí u svých hokejek technologii, jež umožňuje posunutí těžiště ve florbalových holích. V posledních letech začal stejně jako jeho konkurenti spolupracovat s velkými florbalovými jmény, jako je například Alexander Rudd. V této kategorii naleznete florbalové čepele značky Oxdog. V-DIPS Důlky ve tvaru “V” na povrchu tyče podporují přenos síly a torzní tuhost.


Jsou take prvkem, který i opticky posouvá hůl do vyšší třídy a zvyšuje její odolnost proti nárazu. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek společností NECY s. Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov s cieľom ponúkania a spracovania marketingových ponúk spoločnosťou Necy s. Na své si přijdou i ti nejmenší, jelikož v Naší nabídce nechybí ani florbalky v dětských a juniorských velikostech. Správná tvrdost by Vám měla pomoci dostat z florbalky to nejlepší. Například když zvolíte příliš tvrdý shaft než by měl mít , tak se hůl při střele tolik neprohne a střela je pomalejší. Vaše síla, tím tvrdší by měla být i florbalka.


Naopak, pokud zvolíte příliš měkký shaft, prohnete jej moc. V shaped dips crafted in the shaft surface boosts the power and add torsion stiffnes. Visual element that brings the high performance touch and feel and creates better impact tolerance. U každé značky můžete vybírat hned z několika variant tvrdosti. U této značky najdeme střední tvrdost MB (medium blade) nebo měkkou čepel NB (normal blade).


Vychytávkou této značky je možnost pořídit si čepele se zakomponovaným karbonovým plátkem, které se označují jako MBC a NBC. Tato výztuž určité výplně žebrování ovlivňuje zkroucení čepele při. Dalším důležitým faktorem výběru florbalky je její délka. Nesmí být příliš krátká, protože se tím zmenšuje dosah hráče, navíc je tělo hráče v nepřirozené poloze a může dojít ke zranění zad. Naopak dlouhá hokejka překáží a míček se velice špatně kontroluje.


Jednotlivé palice sa odlišujú dĺžkou, zahnutím, tvarom čepele, ale aj materiálom a technológií akú sú palice vyrobené. Než začnete vyberať palicu, odporúčame Vám prečítať Výber florbalky , kde Vám poradíme, akú dĺžku, tvrdosť a materiál palice si vybrať, pomôžeme Vám aj so správnym výberom zahnutie čepele. EXE SPORT - váš parťák ve světě sportu: Vítejte v internetovém obchodě EXE SPORT.


Specializujeme se na prodej florbalového vybavení, hokejového vybavení, nabízíme i širokou škálu produktů pro hokejové brankáře, ale v naší nabídce najdete i vybavení pro ostatní sporty. Relax Music 3watching. Na některých místech shaftu je florbalka zpevněná, díky čemuž váha není snížena na úkor pevnosti.


Pro co nejlepší rovnováhu florbalky a aby byla váha co nejnižší, je odlehčený dokonce i koncovka uzavírající vrchní část florbalky. Hyperlight HES pozvedá Oxdog. Florbalka má shaft s držením SweOval. Letos v designu kombinující matnou černou a ledovou růžovou frozen pink. Variantu zahnutí určujeme podle ruky, kterou držíte hokejku níže (blíže k čepeli).


OXDOG FUSION WT 1ROUND NB. Naprosto revoluční systém vyvážení florbalky. Výměnou závaží (1g nebo 20g) na konci tyče dojde k přesunu těžiště až o 45mm. Lehčí závaží - těžiště, na které jsi zvyklý.


Těžší závaží - posunutí těžiště směrem vzhůru - pocit lehčí a ovladatelnější čepele. Tato světově patentovaná technologie je použita na všech Oxdog florbalkách! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Neváhejte také napsat vlastní hodnocení a podělte se tak s ostatními návštěvníky o Vaše zkušenosti s tímto produktem.


Exel AIR Exel ICE Exel MEGALOMANIAC Exel Vision Exel X Blade EXTEE New-Pace Exteee Pace HDPE FatPipe BONE FatPipe JAB FatPipe JAB FHFatPipe JAI-ALAI FatPipe JAI-ALAI (cm) a SPOOKY (65cm, 70cm) FatPipe ORC Fatpipe PWR FatPipe RAGE FatPipe RAW FatPipe Spooky Freez G-Laser mini Laser rovná MPS Hook MPS Junior MPS LIZARD MPS MINI - rovná MPS SHOOT IFF MPS Storm Oxdog Avox Oxdog Avox.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky