středa 27. ledna 2016

Panev tescoma

Panev tescoma

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Panev tescoma

Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev, která je vhodná do trouby. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky.


Představujeme vám luxusní pánev ULTIMA, která v sobě spojuje hned několik jedinečných vlastností! Je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, rychle se rozehřívá, a smažení je tak velmi intenzivní. Univerzální pánve jsou v kuchyni nepostradatelné. Vyberte si z nabídky kvalitních produktů značky TESCOMA pánev se špičkovým antiadhezním povrchem a celou řadou praktických vychytávek. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Masivní pánev s unikátním antiadhezním povlakem, pokrmy se na zvrásněném povrchu s charakterem neleštěného přírodního kamene propékají rovnoměrně, bez připal. Prvotřídní dvoudílná pánev pro snadné a rychlé oboustranné smažení a dušení pokrmů.


Vynikající pro přípravu vysokých omelet typu tortilla, frittatas apod. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Bez kvalitní pánve si vaření nelze představit. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V ČEM JSOU PÁNVE FINESTONE VÝJIMEČNÉ?


Pokrmy v této pánvi se nepřipalují a zachovávají si přirozenou chuť i šťavnatost. Vybírejte si Pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vhodný pomocník pro přípravu pokrmů jak na sporáku tak v pečící troubě. Nemusíte řešit, jestli se hodí zrovna na váš typ sporáku, protože ji můžete použít úplně na jakýkoliv. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Pánev, zapékací mísa a pekáč v jednom. Vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčních a do plynové, elektrické i horkovzdušné pečicí trouby. V nabídce najdete pánve vhodné pro klasický i indukční sporák.


Panev tescoma

Tescoma pánev SmartClick s odjímatelnou rukovětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky