středa 6. ledna 2016

Restaurace hradec králové inflagranti

It is an icon with title Location Fill. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Pořádání svateb, promocí a večírků. Dle Vašich představ pro Vás uspořádáme jakoukoliv…. Next Post Hotel Morris.

Leave a Reply Cancel reply. Hradec Králové Královéhradecký Post navigation. You must be logged in to post a comment. Pivovar, restaurace a pivnice v srdci Hradce Králové.


Společně vracíme Pivovar do města a naše pivo je Hradecký Klenot! RESTAURACE INFLAGRANTI HRADEC KRÁLOVÉ - Krásné posezení na zahrádce terasovitého tipu plné květin. Jen obsluha vlažná a pomalá.


Objednali jsme si Ledovou kávu podle obrázkové nabídky.

Bylo nám, ale naservírováno ÚPLNĚ, ale úplně něco jiného. Zrovna tak zmrzlinka s vaflí - oproti obrázku. Koutníkova (nadjezd nad železnicí), za účelem.


Jedinečná plzeňská restaurace v Hradci Králové , která se nachází v budově bývalého pivovaru. Nabízí tankové pivo Pilsner Prquell, a Kozel 11°. Jsme malá restaurace a nebojím se napsat rodinná, protože jedním z hlavních stavebních kamenů této restaurace jsou mí kolegové, kteří jsou dlouhá léta věrni restauraci Šatlava a jsem přesvědčený, že kdyby se u nás zaměstnanci střídali, jak je v tomto odvětví běžné, nebyli bychom tam, kde jsme. Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době.


Stylová restaurace se nachází v historicky části Hradce Králové naproti krajskému soudu. V příjemné a poklidné atmosféře Vaše jídlo bude samo o sobě kulturním zážitkem. Nabídka specialit české i zahraniční kuchyně. Přijměte pozvání do naší restaurace v které nejen démonicky potěšíte své chutě, ale můžete. Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku Restaurace Inflagranti.


STYLOVÁ GOTICKÁ RESTAURACE V CENTRU HRADCE KRÁLOVÉ. Všechna práva vyhrazena. Máte s touto restaurací dobré nebo špatné zkušenosti? Napište hodnocení služeb, prostředí, personálu a především jídla a podělte se o Váš názor s ostatními.


Více zjistíte na portále České hospůdky.

Dovolujeme si vás pozvat k příjemnému posezení, dobrému jídlu a pití. Na jídelním lístku najdete speciality české a světové kuchyně, bohatý výběr moravských vín, míchaných nápojů a znamenité kávy Lavazza. Přinášíme vám výběr z restaurací ve městě pod Bílou věží.


Najdete zde nejrůznější typy zařízení: klasické restaurace , vinárny, luxusní hotelové restaurace i pivnice. Uvítá Vás zde příjemná obsluha a jistě si vyberete z naší nabídky výborné kuchyně. V naší restauraci můžete pořádat své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky