pátek 15. ledna 2016

Profi sporáky

Gastro sporáky jsou pro restaurace a další gastro provozy jedny z nejdůležitějších přístrojů, na kterých se rozhodně nevyplatí šetřit. U nás si vyberete z široké nábídky profi sporáků pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy. Sporáky elektrické a plynové, Sporák.


Soustředíme se na kvalitní a spolehlivé výrobky. Nabízíme Vám zboží pouze od tradičních výrobců s prověřenou kvalitou a příznivou cenou. Sklokeramické profi sporáky a gastro vařiče: Sklokeramické sporáky jsou vybaveny hladkou keramickou deskou, která odolá velkému zatížení – žáruvzdorného skla o tloušťce kolem mm.

Na desce jsou vyznačeny ohřevné zóny, pod kterými se nachází topné spirály vyzařují teplo. Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. Jsme přímí dovozci nabízeného zboží a tudíž máme výhodu nejnižší ceny a rychlé dostupnosti případných náhradních dílů.


Předmětem činnosti společnosti Profigastro, s. Prodám nový gastro profi sporák spolu s plynovou troubou. Není však sporák jako sporák. Můžete si pořídit kombinované sporáky , které mají většinou plynové hořáky a elektrickou troubu.


Plynové sporáky pak oproti kombinovaným mají i plynovou troubu.

Pokud neholdujete plynovým hořákům, můžete si vybrat elektrické, indukční nebo sklokeramické sporáky. Bez opravdu kvalitního profesionálního sporáku se neobejde žádný moderní gastroprovoz ani chytrý kuchař. Je libo profi sporák plynový, elektrický, nebo kombinovaný? Všechny máme a dodáme vám je s dopravou zdarma. Stačí si zvolit jen tu správnou velikost a technickou specifikaci ideální pro vaše potřeby.


Klasické sporáky určené do domácností asi všichni známe jako komplet s troubou. Profi sporáky můžeme zakoupit jak s troubou, tak na otevřené podestavbě. Sekce pro kamnáře Objednávky. E-shop Kamnářský sortiment. MK PROFI Kachlová kamna s. W kW, pevně připevněné k podlaze.


Pozrite sa na sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou.

Kombinované sporáky sú najbežnejšou voľbou pre naše kuchyne, pretože zabezpečujú všestrannosť viacúčelového elektrického varenia a rýchlu reakciu plynových horákov. Existujú ich stovky, sú pracovne najviac vyťaženým kúskom kuchyne a ak sú štýlové, potom sú pravdepodobne aj jej stredobodom. Indukční sporáky na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky