úterý 5. ledna 2016

Lednice whirlpool 6 smysl návod

Vybrané lednice s unikátní technologií 6. Další předností je speciálně vytvořený antibakteriální filtr, který zabraňuje pronikání nečistot, pachu i plísní a celkově poskytuje dokonale. Maximální čerstvost až 4x déle, minimální plýtvání energií. Ztratili jste návod k pračce či ledničce?


Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.

Poskytne vám tak optimální podmínky pro uskladnění a zachování čerstvosti potravin na dlouhý čas. Vypadne elektřina nebo necháte déle otevřené dveře. Lednice s mrazákem šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Vestavné ledničky a chladničky jsou ideální volba do každé moderní domácnosti. O to, aby byly skladované potraviny v co nejlepší kondici, pečuje funkce 6. Právě unikátní technologie 6.

Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Senzorová technologie chlazení 6. Zachová tak všechny potraviny svěží a čerstvé až 4× déle než běžné chladničky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. Control umí inteligentně reagovat na nastalé situace – například při otevření dvířek přizpůsobit chlazení tak, aby nedocházelo ke zbytečnému kažení potravin.


V reálném použití dokáže díky udržení optimální vlhkosti (až ) a rychlým obnovám teploty až čtyřnásobně prodloužit čerstvost potravin , jak uvádí sám výrobce. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will. Unikátní technologie 6. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Systém udržuje optimální teplotu a. FreshControl pomáhá udržet potraviny déle čerstvé, a to ve srovnání s. Nucenou cirkulací chladného vzduchu a snižováním vlhkosti se zamezí tvorbě námrazy v mrazničce a na potravinách. SMYSL – RYCHLÉ ZMRAZOVÁNÍ Šetřete s inteligentní mrazničkou.


Total No Frost je rychlé a účinné zmrazování potravin, bezúdržbové používání.

Vděčí za to technologii 6. Ta obnovuje správnou teplotu i vlhkost a to až pětkrkát rychleji než je tomu u klasických chladniček. Rovnoměrné chlazení celého vnitřního prostoru lednice zase obstará. Jednou ze stěžejních funkcí tohoto modelu je 6. SMYSL Control zajišťující neustálou kontrolu teploty v reálném čase, aby lednička dokázala chytře reagovat na její výkyvy a maximalizovala čerstvost potravin. Pozitivní vliv má navíc i na úsporu energie a současně také chrání potraviny před ztrátou.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Citlivé senzory neustále kontrolují teplotu v celém vnitřním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky