čtvrtek 28. ledna 2016

Dekorace na dort

Vítejte v e-shopu DEKORACE NA DORT. Zboží odesíláme do dnů dle dostupnosti na skladě. Platba za zboží pouze bankovním převodem. K objednávce uvádějte vaše telefonní číslo, urychlíte tím komunikaci.


V našem e-shopu najdete nejširší nabídku postaviček z pravého marcipánu.

Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou. Perličky se hodí na posypání dortů, nebo je můžete lepit postupně a vytvořit třeba perlový řetízek. V kategorii nejedlé dekorace najdete do detailů propracované figurky na dort.


Jsou vyrobené z nezávadných materiálů, jako je plast nebo pryskyřice. Figurky vyniknou i na jednoduše zdobeném dortu a navíc si je oslavenec může nechat na památku. Dětský narozeninový dort bude ještě dokonalejší a krásnější s dekoracemi od sladkých potřeb.


Nabízíme pestrou nabídku jedlého papíru, který vám pomůže utvořit atmosféru vašeho potaženého dortu.

Dále můžete dort dozdobit krásnými svíčkami nebo excelentní ohnivou fontánkou. Dekorace na dort Je zde 5kusů zboží. Pečení je plné témat ze života, filmů a pohádek. Naše děti chtějí Minnie, kačera Donalda, Hvězdné války a. V této sekci najdete nejedlé dekorace na dort , podnosy na zákusky a stojany na dort. Jedlé dekorace na dorty, cukrové zdobení na zákusky.


Figurka na dort udělá vždy velkou radost malým i velkým oslavencům. V naší nabídce naleznete nejedlé dekorace pro ozdobení Vašich narozeninových, svatebních, či slavnostních dortů. Jedlý papír nejvyšší kvality v ČR ⭐⭐⭐⭐⭐.


Cukrářské zdobení ve tvaru bílých kytiček s malým žlutým středem Složení : cukr, voda, E42 E46 kapalná glukóza, aroma, sušený bílek,. Papír na dort je nejrychlejší a přitom oblíbený. Obrázek na jedlém papíru v kombinaci s potahovací hmotou je to nejvíce co si dítě na dortu může přát. Cukrářské dekorace Snad každý člověk má rá když pochutiny lahodí nejen chuti, ale také oku, proto je vhodné zdobit sladké výrobky např. Velice hezky vypadají kuličky (perličky), srdíčka i sněhové vločky.


Ozdoby na dort jako svíčky, nápisy, mini balonky, fontány, čísla, písmena a jiné dekorace , košíčky a doplňky na cup cakes, mini girlandy, zapichovátka u největšího party eshopu v ČR. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Nejedlé figurky na vaše dorty. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Jedlé figurky na dort vám usnadní práci s dekorováním dortů.


Ne každý umí vytvořit figurky dle svých představ. V nabídce také máme nepřeberné množství nejedlých figurek na dort pro děti. Plastová figurka královny Elsy má na sobě krásné tyrkysové šaty se šedými rukávy.


Hledáte originální zápich na svtabní dort ? Vyrobíme vám jakýkoliv budete chtít podle vaši představy ,aby Váš svatební den byl dokonalý. Nabízíme Vám originální svatební dekorace na svatební dort , které jsou oblíbenou alternativou dortových figurek. Dortové zápichy jsou vyráběny z acrylu s atestem pro přímý styk s potravinami - se zakomponovanými iniciály nevěsty a ženicha.


Andílek Na dort lze připojit sochu ve tvaru andílka. Vhodný pro první svaté přijímaní, narozen. S pomocí moderních zápichů na svatební dort nebo tradičních svatebních figurek pobavíte hosty a ještě budete mít krásné svatební fotografie.


V této kategorii můžete vybírat dortové zápichy na svatební dort , svatební figurky na dort v různých variacích a další ozdoby nejen na svatební dort , ale třeba i na dorty ke křtinám nebo jiným oslavám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky