úterý 19. ledna 2016

Kávovar tchibo

Plnoautomatický kávovar od Tchibo – předem dokonale nastavený pro kávy Tchibo. Perfektní požitek z kávy v pohodlí domova – easy! K espressu přidejte kávové lžičky smetany s příchutí sušenek spekulatius a dobře promíchejte, dokud se smetana s kávou zcela nespojí. Sušenky spekulatius rozdrobte a. Espresso lijte pomalu po stěně sklenice do napěněného mléka.


Káva a kávovar od Tchibo sú v perfektom súlade.

Pre každú obľúbenú kávu odporúčajú naši experti individuálny stupeň mletia, aby sa z kávových zŕn získala tá najlepšia aróma. A akú kávu pijete najradšej Vy? Jak odvápnit kávovar , aby byl dokonale čistý? Poradíme vám, jak se zbavit vodního kamene u kávovarů Delonghi, Nespresso, Tchibo Cafissimo a Dolce Gusto. Díky patentovanému systému tří tlaků pro spaření kávy je každý druh kávy připraven pod správným tlakem.


Mať perfektný pôžitok z kávy doma môže byť také jednoduché! Rovnaký postup zopakujte aj s druhou kapsulou. Bielu čokoládu nasekajte.

Zvyšok čokolády pridajte k espressám a dobre. Vyhrajte prvý plne automatický kávovar Tchibo ! Je vopred nastavený pre kávy Tchibo a pre každú individuálnu obľúbenú kávu Tchibo navrhne optimálny stupeň mletia a ľahko sa nastaví. Váš osobný barista vykúzli stlačením. Automatické odvápňování, 3. Nový kávovar Cafissimo mini si vás zkrátka získá.


Díky stylovým, zářivým barvám, modernímu vzhledu a kompaktnímu designu si ve vaší kuchyni uchvátí všechnu pozornost pro sebe. Ranní kafe je u většiny milovníků kávy důvodem pro lepší den. Tchibo Esperto Caffe jednoduše nachystá z arabiky či robusty voňavý nápoj výrazné, tmavě hnědé barvy a příjemného aroma. Vyvinutý našimi odborníky, speciálně vyladěn na kávu Tchibo. Kapsľový kávovar s tromi tlačidlami pre prípravu espressa, caffé crema a prekvapkávanej kávy.


Kávovar je přednastaven na. Prístroj je vyrobený v kompaktnom dizajne so šírkou len cm. Abychom vám výběr kávovaru ještě trochu usnadnili, provedeme vás krok po kroku.


Vybraný kávovar patří do vyššího cenového průměru, v našem srovnání najdete jak horší, tak i lepší modely. Kapslový kávovar se třemi tlačítky pro přípravu espressa, caffé crema a překapávané kávy. Přístroj je proveden v kompaktním designu se šířkou pouhých cm.

Tchibo Cafissimo EASY, šedý je vybaven patentovaným systémem tří tlaků pro spaření kávy, programovatelným množstvím nápoje a časovačem. Jej tajomstvo je ukryté v revitalizácii organizmu a dodaní energie, pričom výrazne stimuluje aj čuchové vnemy, svojou nezameniteľnou vôňou. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Tchibo kávovar na kapsle je naprosto jednoduchý na ovládání. Stiskem tlačítka si navolíte vámi požadovaný nápoj i množství vody.


Na výběr je i celkem slušný sortiment kapslí. Zároveň uvádí první kávovar na zrnkovou kávu. Caffitaly nabízí kromě káv arabiky a robusty. K dostání je varianta kávovaru na čerstvé mléko nebo na topping. Hygienicky bezpečný mléčný systém - bez nutnosti čištění (výměna trysky 1x týdně).


Kávy z nášho sortimentu Cafissimo pochádzajú z výhradne certifikovanej trvalo udržateľnej produkcie. Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar.


Navrhnutý našimi expertmi, špeciálne upravený pre kávu Tchibo. Nový plnoautomatický kávovar Tchibo je tu! Odvápňovací systém čistí kávovar a odstraňuje vodní kámen.


Nastavení množství vody a kávy umožňuje nastavení síly a chuti kávy dle osobních preferencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky