čtvrtek 21. ledna 2016

Konvice concept rk 4030

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dobrý den, konvice je vyrobená z pevného borosilikátového skla, obavy z rozbití mít nemusíte. Co se týká opětovného plnění studenou vodou, můžete být bez obav, tato konvice je, stejně jako všechny ostatní modely rychlovarných konvic značky Concept , na tuto zátěž připravena a testována. Veškeré informace o produktu.


Objem rychlovarné konvice : 1. Kanvica má vodoznak, nerezové ploché dno, svetelnú kontrolku prevádzky a automatické vypínanie. Neuvěřitelně výkonná rychlovarná konvice o objemu litru s originální LED modře svítící indikací provozu (tzv.Round LED lighting). Nabízí trojnásobný bezpečnostní systém a její moderní vzhled kombinující sklo a kov z ní činí jedinečný designový doplněk každé kuchyně. Díky skleněnému provedení působí opravdu stylově.


Celkový objem varné nádoby je litru. Spotřebič je vybaven ukazatelem. Rychlovarné konvice Concept pro chvíle pohody, pro rychlé snídaně i jako pomocníci při vaření.


Díky elegantnímu skleněnému provedení vidíte, co pijete a tento netradiční vzhled v matné červené barvě vhodně doplní vaši kuchyni. Vďaka svojmu priehľadnému prevedeniu Vám prinesie jedinečný zážitok z prípravy až 7L horúcej vody na Váš obľúbený nápoj. Pre naplnenie stačí jednoducho stlačiť tlačítko na otvorenie veka.


Modré LED podsvícení poskytne během vaření zajímavou podívanou. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Concept MB, který používá zásadně originální náhradní díly. O spolehlivost provozu se stará trojnásobný bezpečnostní systém a automatické vypínání. Ponúka trojnásobný bezpečnostný systém a jej moderný vzhľad kombinujúci sklo a kov z nej robia jedinečný dizajnový doplnok každej kuchyne. Každá teplota je farebne odlíšená, takže kanvica vás počas varenia poteší hrou podsvietenia od zeleného cez modrý, oranžový, fialový a červený odtieň.


Konvice concept rk 4030

Vďaka elegantnému sklenenému prevedení vidíte, čo pijete a tento netradičný vzhľad vhodne doplní vašu kuchyňu. Iste oceníte aj praktické tlačidlo otvárania veka. Můžete ji tak v případě potřeby ihned vyčistit. Podívejte se na novinky v kategorii Varné konvice. Zpříjemněte si ráno pohodovou přípravou vaší oblíbené kávy nebo čaje v konvici od české společnosti Concept.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kvalitní středový konektor.


Tento spotřebič by neměl chybět v žádné kuchyni. Navyše pri prevádzke svieti. Konvice má automatické vypínání, praktický poklop i. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Je určena ke každodennímu využívání. Kromě kvalitního zpracování vyniká i lákavým designem, který dosáhne jednoduchého sladění s jakýmikoliv kuchyňskými prostory. Moderní vzhled a kvalitní konstrukce. Háromszoros biztonsági rendszert kínál és modern megjelenése az üveg és a fém kombinációjában minden konyha egyedülálló stílusos kiegészítőjévé teszi ezt a darabot.


Bemeneti váltakozó feszültség. Vďaka sklenenému spracovaniu pôsobí skutočne štýlovo. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Rychl. Přečtěte si podrobné informace o produktu Rychl. Určite si pamätáte ešte z detstva klasické servírovacie kanvice, do ktorých sa naliala zovretá voda z hrnca, vložil sa do nich čaj a potom sa následne po vylúhovaní podával.


Takéto nádoby spolu so setom šálok pôsobili priam aristokratickým dojmom a babičky ich vyťahovali zo sekretárov len pri výnimočných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky