středa 27. ledna 2016

Oc chodov obchody

Chodov je moc velký aby jsem ho ukázal na jedno video. OC Chodov se nachází na okraji Prahy v městské části Chodov mezi ulicemi U Kunratického lesa, Roztylská a dálnicí Dsměrem na Brno. Centrum je výborně dostupné metrem, jeho stanice leží přímo pod nákupním centrem a nese překvapivý název Chodov. Dobře dostupné je centrum také autem a to přímo z dálnice Dsměrem na Brno. Galerie Harfa nabízí 1obchodů na třech podlažích o celkové výměře tisíc m².


Zvláštní atrakcí centra je terasová střešní zahrada přístupná z restaurací a food courtu, která nabízí velké dětské hřiště, ledové kluziště, zábavní vodní prvky a multimediální atrakce.

Obchodní centrum Chodov se rozprostírá na více než tisíci metrech čtverečních s obchody , kavárnami a restauracemi, sportovním centrem i dětským koutkem a dalšími místy pro zábavu a trávení volného času. OC Nový Smíchov, Praha. Staňte se členem Gurmetum Klubu a dostávejte jako první informace o akcích a novinkách v Gurmetum.


Z odběru se můžete kdykoliv. Co do rozsahu a komplexnosti nemá OC Chodov v České republice obdoby. V OC Chodov – seznam obchodů nechybí prakticky nic.


VˆZNICE CHODOV TEPELN` ELEKTR`RNA CHODOV OBCHODN˝ CENTRUM CHODOV XX KONSTRUK N˝ SYSTÉM 1. VARIANTA OC Chodov se nezm˙ní, je dobYe situovaný a není ohro~en ~Ædnou konkurencí v okolí. NachÆzí se ve spÆdovØm œzemí mil.

Westfield Chodov , Praha: Zobrazte recenze, články a fotografi z Westfield Chodov na webu Tripadvisor. OC CHodov ve státní svátek 28. Zajimalo by me,do kolika je otevreno 22. Petr Malota říká k Centrum Chodov : 16. Dobrý den, Chtěl bych v OC chodov pronajmou obchodní jednotku.


Vítejte na stránkách obchodního centra Nový Smíchov. Najděte obchody , tipy, nápady a praktické informace centra. Objevujte s námi módu, dekorativní prvky či skvělé akce centra. Mimo tyto hodiny jsou obchody volně přístupny veřejnosti včetně seniorů.


Súhlasím s prijímaním personalizovaných marketingových oznámení o produktoch, podujatiach a promo akciách (vrátane ponúk a zliav) spoločnosti NEBBIA SK, s. S ohledem na zvýšené riziko nákazy však seniorům doporučujeme. Novinky společnosti MS ohledně onemocnění COVID-19. Metro: C do zastávky Chodov.


Přijď se podívat do světa, kde hrám opravdu rozumí! Na našich prodejnách nalezneš proškolené prodavače, kteří ti rádi poradí s výběrem her a dalšího příslušenství přesně pro. Objevte oblečení, obuv a další výrobky ve vaší sportovní prodejně Decathlon Praha. Naleznete zde veškeré vybavení, které potřebujete k provozování svého oblíbeného sportu.


Prodej galanterie v Chodovu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vlasta Trojáčková, Iveta Khodlová, Ota Hrdina,.

Právě tento atraktivní mix řadí. Děkujeme za návštěvu stránek OC Šestka. Díky tomu (tzv. cookies) můžeme sledovat, zda jsou pro vás webové stránky srozumitelné. V rámci toho můžeme sbírat i některé osobní údaje.


Přečtěte si, jak s nimi nakládáme. Už jen drobnost a je to. Uděluji souhlas se zpracováním osobních údajů za úč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky