pátek 29. ledna 2016

Grilovací deska litinová

Litinová grilovací deska. Pro tradiční a zdravé grilování můžete využít Bowl Plancha. Grilovací deska Plancha je vyrobená z masivní litiny s černým smaltovaným povrchem.


Oboustranná robustní litinová grilovací deska s vysokými okraji. Udělejte si ze svého grilování malý obřad. Pořiďte si litinovou grilovací desku, která vám požitek z grilování ještě více umocní. Teplo rozvádí rovnoměrně tak, aby byl grilovací zážitek co nejlepší. Deska je oboustranná a má ošetřený povrch.


Celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, rozměr plotny v cm:37x2regulace teploty 0-300°C. Nejlepší deska na gril Robustní grilovací deska značky Victoria vyrobená z jakostní jihoamerické litiny. Chcete-li, aby Vaše maso. Povrch je ošetřen jedlým olejem zapečeným při vysoké teplotě, čímž je docíleno přirozeně nepřilnavého efektu. Desku je možné použít na všech typech.


Na jedné straně žebrovaný povrch a na druhé straně hladký povrch. Vhodné užití je především pro suroviny jež jsou nakrájeny na plátky a mohly by propadnout skrz grilovací rošty nebo potřebují. Samozřejmě ji nijak neublíží přímý oheň. Grilovací litinová deska je vyrobena z nejkvalitnější a zdravotně nezávadné litiny ve. Ideální pro grilování na přímém ohni nebo kruhovém paella hořáku VACA cm.


LITINOVÁ GRILOVACÍ DESKA. Vhodná pro všechny druhy zdroje tepla - plynové, elektrické, keramické a indukční vařiče, pece. Napoleon grilovací deska litinová pro Travel 285. Veškeré informace o produktu.


Plynová grilovací deska Zanussi na podestavbě. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR. Kvalitní litinová deska na grilování a opékání masa, steaků, klobáas, párků, ryb a jiných pochutin.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Máte vybrané filtry: litinova grilovaci deska Grilovací nářadí litinova grilovaci deska - Heureka.


Grilovací deska litinová

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. MS2Inzerát byl odebran z oblíbených. Načíst další produkty (1) předchozí strana. Deska se omyje horkou vodou, neutrálním mycím prostředkem, vysušit a pak mazat tukem, nebo vepřovým sádlem a důkladně zahřát.


Po každém použití umýt v teplé vodě, vysušte a promazat, aby se zabránilo korozi. Smaltovaný povrch této litinové desky zaručuje jednoduchou údržbu a nižší přilnavost. Je vhodná pro grilování na plynovém hořáku, grilu či přímém ohni. Jedním… 9Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Grilovací deska litinová

Campingaz Compact grilovací tál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky