čtvrtek 14. ledna 2016

Chata maxe švabinského restaurace

Penzion a restaurace na Kozlově u České Třebové vám poskytne kvalitní ubytování za rozumné ceny a to nejlepší z domácí, ale i zahraniční kuchyně. Přijeďte k nám, na Chatu Maxe Švabinského. Hledáte ubytování, kde si odpočinete vy nebo celá rodina a. Chata Maxe Švabinského , Česká Třebová.


Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Letiště Pardubice je vzdálené km. The lodge has a playground. The nearest airport is Pardubice Airport, miles from the accommodation. Navštívili jsme restauraci v Chatě Maxe Švabinského.


Po této době jsme to vzdali a odešli. Opravdu příšerná obsluha. Můžete využít našeho útulného ubytování ve dvou, tří až pěti lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a WIFI připojením.

A navíc dostanete snídani gratis. Velmi dobrá je dopravní dostupnost, městská hromadná doprava má dvě zastávky poblíž penzionu, obě cca 100m od penzionu a autem se k nám dopravíte také jednoduše, směr Trhové Sviny, nebo. Vytisknout tuto stránku. Možnost venkovního posezení, pořádání firemních a společenských akcí.


Chcete se svými dětmi vyrazit na zajímavou akci z oblasti sportu, vzdělávání, kultury či zábavy? Provozní doba není k dispozici. Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší děti, ze kterých je možné vybírat podle mnoha parametrů.


Tripadvisor jako z 5. Nabídka se skládá ze stálého menu a víkendové speciální nabídky. V létě můžete posedět na velké terase, kde jsou vítáni všichni vyznavači dobrého jídla pití, rodiny s dětmi, turisté a v. Given the COVID-pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing. Restaurace a penzion U Maxe nám. V naší rodinné restauraci a pensionku si zakládáme na přátelském přístupu.


Pro zákazníky uspořádáme jakékoli oslavy od narozenin, svateb a firemních večírků až po smuteční hostiny. Snažíme se pro vás vařit ty nejkvalitnější pokrmy z čerstvých lokálních surovin. Slavnostní otevření chaty na Kozlovském kopci, tehdy ovšem ještě pouze přízemní, umístěné v blízkosti rozhledny, se konalo na Kozlovském kopci 9.

Dnes chata nabízí dobré jídlo, pití a útulné rodinné ubytování. CZ – restaurace , pension. CHATA MAXE ŠVABINSKÉHO.


Nejlépe však uděláte, pokud ochutnáte šťavnaté hovězí steaky nebo žebírka z kraviček plemene Argus, pasoucího se na jihoamerických pastvinách. Andrlův Chlum, Tkalcovské domky - zachovalý soubor chalup z 19. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.


Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Svůj název nezískala náhodou, neboť nedaleká vesnička Kozlov, která je součástí České Třebové, je spojována s pobytem a tvorbou tohoto velikána. Jezdíval sem na chalupu rodičů své manželky a toto kouzelné roubené stavení, jehož štít.


Poděkování majitelům restaurace Corbetta a panu Dicovi, za sponzorské dary na zakoupení hraček pod stromeček. Poděkování firmě Stanislav Tejček za sponzorský dar na zakoupení hraček pro děti. Na budovu Maxe Švabinského 6jsme pořídili pianino Petrof, které je umístěno ve třídě malých dětí.


Okraje sedlových šindelových střech přesahují nad nástupní verandy s dřevěným zábradlím, nechybí ani podpůrné trámoví či dřevěné okenice. Právě tady tento významný umělec dvacátého století čerpal inspiraci pro svá díla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky