úterý 19. ledna 2016

Bílá tunika

Tunika skryje všechny nedostatky! Je volná, lehká, zkrátka se v ní cítíte fajn. Rozhodně není jen kouskem přes plavky, v nabídce je mnoho tunik na běžné denní nošení. This video is unavailable.


Kontrastem černé tuniky je bílá tunika.

V naší nabídce má místo i letní plážová tunika a mnoho dalších tunik od rozličných výrobců. Užijte si letní dny na maximum v nádherné bílé tunice s motýlími rukávy! Výrazné středové zdobení v podobě jemných černých květů upoutá pozornost všech v okolí a nenechá chladného ani jediného muže. Kromě toho tunika díky pružnému stažení pod prsy a volnějšímu.


Růžovo- bílá tunika K403. Originální, barevná a poutavá! Taková je tato jedinečná tunika , která má asimetrický střih a pronikavý vzor.


Buďte nepřehlédnutelná v každé situaci a zabijte dvě mouchy jednou ranou.

Ať už stylovou stránky nebo pocit, který Vás bude doprovázet během nošení. Stylová dámská tunika Libby je ideálním kouskem na párty u bazénu! Díky ní upoutáte pozornost každého muže ve své blízkosti a budete se cítit sebevědomě. Ušitá je z lehounké a pružné italské látky, kterou v oblasti dekoltu střídá průhledná síťovina.


Taktéž nabízíme krásné dámské tuniky. Připravili jsme pro vás tuniky s dlouhým a krátkým rukávem. Zvolte kulatý nebo vodopádový výstřih. Dámské tuniky jsou k dostání v módních barvách, mohou být doplněny páskem, stuhou nebo ozdobeny saténovou šňůrkou. Plážové tuniky - inspirujte se a osvěžte Váš šatník.


U nás najdete šaty, čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek. Lněná tunika - smetanově bílá. Silnější materiál se skvělými vlastnostmi lnu - v zimě hřeje, v létě chladí, výborně savý a vzdušný, pohodlný, poddajný, vhodný k celoročnímu nošení. Halenky a trička, Pro dospěl é. Model je háčkovaný přízí Capri a Mystik (zn.


GGH) háčkem č. Bílá tunika s cípatým lemem. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Krajková tunika - bílá S. Oblečení - Bila tunika bazar.


Jednoduchá bílá tunika s dlouhým rukávem, vhodná jako základ historického či fantasy kostýmu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlas. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Její hlavní zbraní je zejména pohodlnost a praktičnost – je krásně vzdušná, nemačká se, zamaskuje veškeré nedostatky a vyzdvihne detail dekoltu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stylová tunika , která najde uplatnění jak na pláži, tak ve městě.


V letních dnech možno kousek využít jako designové mini šaty. Nakupujte s námi bez poštovného. Prodloužená tunika bude ideální volbou pro ty z Vás, které upřednostňují ležérní eleganci.


Kombinujte s legínami nebo slim kalhotami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky