úterý 26. ledna 2016

Beko bim 22304 xcs

Compare the cheapest UK prices. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje dvířky s pomalým dovíráním a velice přehledným dotykovým displejem. Dvířka se skládají ze třech skel bez šroubů a proto se snadněji čistí.


Trouba má programů, jako například horký vzduch, gril nebo rozmrazování. Díky funkci 3D pečení budete moct připravit až. Jednoducho nastavíte čas, kedy má byť pokrm hotový, dobu, po ktorú sa má piecť a rúra sa postará o zvyšok za vás. Vestavná multifunkční trouba značky Beko nabízí kvalitní zpracování, moderní design a praktické funkce, které vám výrazně usnadní přípravu pokrmů. Její vnitřní objem dosahuje litrů a díky bohaté nabídce programů v ní bez problémů upečete vše, na co zrovna dostanete chuť.


Добре дошли в света на Beko , световна марка за домакински уреди, активна в над 1държави. Разгледайте нашата иновативна гама продукти, създадени да ви помагат да живеете по-здравословно. Jednoduše nastavíte čas, kdy má být pokrm hotov, dobu, po kterou se má péct a trouba se postará o zbytek za vás.


Přednosti: digitální displej, otočné zátlačné knoflíky, programů, 3D pečení, horký vzduch, gril, rozmrazování, chladná dvířka se skly a hladkým zavíráním Soft Close, vnitřní osvětlení, teleskopický výsuv, zadní katalytická deska. Vstavaná multifunkčná rúra značky Beko ponúka kvalitné vyhotovenie, moderný dizajn a praktické funkcie, ktoré vám výrazne uľahčia prípravu pokrmov. Jej vnútorný objem dosahuje litrov a vďaka bohatej ponuke programov v nej bez problémov upečiete všetko, na čo práve dostanete chuť.


Volit můžete například z programů gril, horký vzduch nebo rozmrazování. Při velkých oslavách oceníte funkci 3D pečení, díky které připravíte naráz až programy bez promíchání vůní a chutí. Dvířka jsou tvořena ze tří vrstev skla bez šroubků, tudíž se snadněji.


Free delivery and returns on eligible orders. Каталітика Стінки з самоочищенням. Економте свій час при догляді за духовою шафою з каталітичною задньою стінкою.


Stačí nás kontaktovat a my Vám cenu buď dorovnáme a nebo Vám připravíme nabídku přímo pro Vás. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. In the future, using the web page bm. Moderní multifunkční pečící trouba pro vestavbu z bohaté nabídky u nás již dobře známé firmy Beko.


Ovládá se s pomocí dvou klasických otočných knoflíků, takže pokud přecházíte ze starší trouby, nebudete mít problém. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Nerezová verze cenově velmi dobře dostupná trouba na pečení, pro snadnou vestavbu do každé kuchyňské linky. Spoléhá na klasické „dvouknoflíkové“ ovládání, takže s ní nebude mít problém asi méně technicky zdatný uživatel.


D pečení Nová generace pečení, která aktivuje všechna topná tělesa a ventilátor pro vícerozměrnou distribuci tepla. Ponúka funkcií pečenia a vnútorný objem l. Doprava zdarma Výprodej. Multifunkční trouba objemem l, dvěřmi SoftClose a zátlačným prosvětleným ovládáním. Parametre a informácie o produkte. Nezapomeňte svůj spotřebič zaregistrovat do dní od koupi dle podmínek nabídky.


Pro snadné ovládání je trouba vybavena jednoduchým a přehledným dotykovým displejem a otočným zamačkávacím knoflíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky