pondělí 18. ledna 2016

Keramický cestovní hrnek

ASOBU Termo hrnek IMPERIAL COFFEE 3ml, zelený. Porcelánový cestovní hrnek s víčkem Premie. Bílomodrý cestovní hrnek na kávu, který zdobí grafika droida R2-Dze Star Wars - Hvězdných válek.


Vychutnejte si svůj oblíbený teplý nápoj i uprostřed studené galaxie! Bílý keramický cestovní termohrnek s dvojitou stěnou pro uchování teplých či studených nápojů. Odjímatelné silikonové víčko v bílé barvě. Výška 1mm, objem 250ml.


Při potisku fotografií berte v potaz, že potisk se může díky kónickému tvaru jevit širší. Oficiální hrnek a doplňkové zboží z katalogu dárkových, sběratelských, upomínkových produktů s logem a grafikou Marvelu Zboží je l. Pomůžeme Vám navrhnout elegantní design a sladění barev v matné nebo lesklé glazuře. Do porcelánu a glazury vygravírujeme Vaše logo i ve velmi malých detailech. Cestovní keramický hrnek Pusheen „Unicorn-Glitter“ 3Kč.


Keramický cestovní hrnek

Zboží je legálně licencováno a prodáváno se souhlasem vlastníků licenčních práv. EVA SOLO Termohrnky na café latte 3ml. Obje3ml Komentář a fotografie vytvořil dovozce a distributor uvedeného zboží, společnost Curepink distribuce s. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Na cesty, do práce nebo doma můžete používat s. Jsme společnost, která se na trhu s dekorativním zbožím pohybuje přes let. Prodáváme známé značky, které se nám líbí, a které máme vyzkoušené. Keramický cestovní termohrnek s víčkem.


Keramický cestovní hrnek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím. Product Detailed Description.


Dvouplášťový keramický cestovní hrnek se silikonovým víčkem. Ideální pro horké nápoje. Tamponový potisk není vhodný pro mytí v myčce. CESTOVNÍ KERAMICKÝ TERMO HRNEK TO GO - BOŽSKY HRNEK PRO PANA BOŽSKÉHO - 3ML K odeslání IHNED 22Kč Kompletní specifikace Zboží zařazeno v kategoriích.


Keramický cestovní hrnek

RCUP je první opakovaně použitelný hrnek na kávu vyrobený z recyklovaných jednorázových papírových kelímků. Hrnek je jednoduše uzavíratelný jednou rukou. CUP je odolný s dlouhou životností a pohodlně se drží i když je nápoj velmi horký. Tehle hrneček je užasnej, Morty! Otevři oči a podívej se na to.


Budu k tobě upřímný Morty, a uh parádní design pro hrneček. Naštěstí pro tebe Morty nebudu chít, abys ho pašoval uvnitř svýho zadku, protože si ho můžeš prostě koupit! ECO BAMBUSOVÝ HRNEK WOMANKIND. Ekologický cestovní bambusový hrnek potěší jako senzační dárek. Má krásný desing, který je shodný s desingem čaje PUKKA WOMANKIND (harmonizující čaj pro ženy).


Je krásný, lehoučký, hygienický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky