pondělí 11. ledna 2016

Philco plds 1063 crown

Philco plds 1063 crown

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího programu, čímž se sníží spotřeba vody i energie.


A gazdaságos mosás funkcióval a mosóprogram lerövidíthető, melynek köszönhetően vizet és energiát lehet megtakarítani. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pořízení této pračky bude velice příznivou zprávou pro vaši peněženku. Vybavena Crystal bubnem pro šetrné praní prádla a jeho prodlouženou životnost. Zjistěte, jak si vede v porovnání s ostatními ZDE!


Práčka má ovládanie v češtine a umožňuje nastavenie teploty prania aj počet otáčok. Obstaranie tejto práčky bude veľmi priaznivou správou pre vašu peňaženku. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Vážení zákazníci, od 14.


Philco plds 1063 crown

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vše o produktu Vše o produktu. Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru. Rozbalit popis produktu.


Televize, audio a video. Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product. So that your appliance serves you well, please read all the instructions in this user’s manual.


Before using your washing machine, please read t. O vládací panel je v češtině a umožňuje nastavení teploty praní i počet otáček ždímání. Na všechny vestavné i volně stojící spotřebiče Philco dostanete měsíců bezplatného servisu navíc. Pračka má ovládání v češtině a umožňuje nastavení teploty praní i počet otáček. Více informací o produktu.


Vpředu přehledný LED displej, k dispozici pracích programů včetně individuálně volitelného programu. Továbbfejlesztett , ellenálóbb dobja megkíméli a ruhákat. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Výrobce: Philco , Kategorie: Pračky s předním plněním, Pračky s předním plněním Philco , Kód.


Philco plds 1063 crown

ECO, můj program, paměť při přerušení dodávky proudu, funkce odstranění bublin, ochrana proti přehřátí, kontrola vyvážení prádla, kontrola proti. Info o spracovaní osobných údajov Správca osobných údajov: Alza. Naši pracovníci se Vám budou snažit.


Wpro WAS6- Síťka na praní jemného prádla. Automatická pračka. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky