pátek 8. ledna 2016

Dvojumyvadlo se skříňkou 120

Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Skříňka s umyvadlem do koupelny.


Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky.


Zrcadlo se skříňkou Olsen Spa SW-55-LU (dodáváno ve smontovaném stavu) vyniká vysoce. Hluboké a přitom štíhlé umyvadlo v kombinaci se zkosenou skříňkou. Pokud si přejete dvojumyvadlo se skříňkou , prolistujte nejprve příslušnou sekci. SLIM 1keramické umyvadlo - BÍLÉ. Pořiďte si dvojumyvadlo se skříňkou , které je skvělou volbou do každé větší koupelny.


Kolo Traffic dvojumyvadlo 120cm , pravoúhlé, bez otvorů pro baterii, s přepadem. Kombinovatelné se spodní skříňkou pod umyvadlo. Case for Palace skříňka se 4. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Nabízí spoustu úložného prostoru v zásuvkách, které se snadno, lehce a tiše ovládají. Navíc nabízí pohodlí využítí obou umyvadel.


Ke skříňce je nutné dokoupit vhodný sifon a vodovodní baterie. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si. Součástí balení umyvadla bez (viditelného) přepadu je i umyvadlový set se skrytým přepadem v provedení chrom. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s. Nadčasová lesklá chromová úchytka. Vhodný typ sifonu naleznete v příslušenství daného umyvadla - pokud by jste nekombinovala se skříňkou. Dvojumyvadlo se skříňkou 120.


Pokud budete kombinovat se skříňkou , pak je potřeba zvolit úsporný (nábytkový) sifon. S výběrem Vám rádi poradíme. S pozdravem Tým KOUPELNY. Nábytkové dvojumyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO.


V balení není sifon ani baterie. Umyvadlo nemá otvory pro baterie. Povrchová úprava v provedení wenge a zrcadlová skříňka dodávají tomuto modernímu nábytku aktualizovaný design a vysokou kvalitu.


Kromě lepší ceny vám poskytnou i jistotu, že umyvadlo bude sedět na skříňku pod umyvadlo. Zvolte menší koupelnový nábytek do menší koupelny, případně dvojumyvadlo se skříňkou do větší koupelny. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dobrý den, jedná se o dvě různé série, které bohužel nejsou designově stejné. Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu:.


Zboží je kompletní, nebylo použito, ale může být zabaleno v neoriginálním obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky