středa 20. ledna 2016

Starožitná komoda bazar

Osobni odber v Porici nad Sazavou po dohodě v Praze. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Velmi dobrý zachovalý stav.

Starožitná komoda v zámeckém stylu, vrchní mramorová deska. Rozměry cca 63x35x(š,v). Nábytek - Starozitn komoda bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Nádherná starožitná komoda s veľkým zrkadlom a mramorovou doskou. VAT, shipping costs apply. Free shipping to the followi. Krásna starožitná písacia komoda z dreva divej čerešne.


Zdobená precíznymi vyrezávanými detailmi,zaoblenými líniami a mosadznými úchytkami na zásuvkách. Celá komoda je pekne tvarovaná. Rozmer 121x63cm, výška 100cm Pozrite všetky naše inzeráty,ponúka. EUR bud si komodu niekto opravi a prefarbi chybicky kr. Nabízím překrásný a zachovalý starožitný set dřevěné masivní šatní skříně a komody s mramorovou deskou, které patří k sobě.


Možnost dopravy,zaslat kurýrní službou až k vám domů nebo osobně dovést,přímo do domu. Komoda je v dobrém stavu. Krásná, stará a stylová dřevěná komoda. Marie Špicarová (další nabídky) Praha, P. Prodám starožitnou komodu zdobenou dřevořezbami z konce 19. Je mohutných rozměrů s mnoha úložnými prostory.


Starozitna komoda - bazar - komoda dřevěná, starožitná ,antik - velmi krásná a kvalitní. Výška 70cm,šířka 80cm a hloubka 45cm. Spánek je velice důležitý pro udržení zdraví.

Proto jsou matrace nezbytnou součástí našeho života. Kvalitní matrace Vám zajistí klidný spánek, proto stojí za to, zakoupit pro sebe i svou rodinu kvalitní matrace i rošt. Nejsnadnější prodej a nákup mezi lidmi. Použité i nové věci z vašeho okolí. Bezpečná a rychlá komunikace přímo v aplikaci.


Přebalovací pulty a komody. Podat inzerát bez registrace. Bazar - Zaměstnání - bazar automobilů, motobazar, bazar nábytku, elektro bazar , bazar starožitností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky