pondělí 25. ledna 2016

Demižon brno

Výroba a prodej oplétaných demižonů. Prodám demižon - objem litrů za Kč. Druhý demižon - objem litrů za 1Kč. Oba dohromady za 2Kč.


Vhodné na uskladnění vody, vína, moštu, slivovice apod.

Zátky na demižony daruji. Podívejte se na moje další nabídky. Blue Demon Bistro v Brně už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Demižón ozdobný Inzerát byl odebran z oblíbených. Obal na demižon 50l Inzerát. Do objemu litrů má demižon ucho jedno, od objemu litrů má ještě druhé pomocné ucho.

Nabízíme také demižony a láhve opletené přírodním materiálem - pedigem nebo proutím. Z tohoto materiálu je vyplétané i dno. Opleteme i starší demižony dle přání zákazníka.


Skleněné demižony na víno, na likéry nebo na slivovici. Opletený skleněný demižon je oproti neopletenému velmi odolný proti mechanickému poškození. Vzhledem k velkému zájmu o opletené zboží se doba doručení může prodloužit až na 14dnů. Objednávky řešíme individuálně. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Demižony k odběru v okrese Brno -město. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zájemci prosím pište mailem přes odpověď na inzerát. Barevné provedení je pouze orientační a na prodejně se může lišit. Trubička kvasná sklo cm.


Z naší nabídky je důležité vyzdvihnout tradiční opletený demižon , který zaujme nejen milovníky vína a jiných alkoholických nápojů. Opletené demižony nabízíme o objemech 2l, 3l, 5l, 10l, 15l, 20l.

Ostatní - Prodam demizon bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Rozměry: objem l, pr. Hokejová extraliga má nového šampiona. Dětský bazar na webu eMimino, největším portále pro těhotné a maminky. Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky.


Nakupujte a prodávejte i vy, vystavení inzerátu je zdarma. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily. Kamenné prodejny nejen pro vinaře.


Zákazníkům doporučujeme navštívit naši novou moderní prodejnu v Rakvicích ale také i dlouholetou prodejnu v Klentnici. Sdruzeni pratel folkloru v Brne. Zde naleznete seznam folklorních a národopisných souborů, spolků a organizací působících na jižní Moravě. OSB desky patří mezi nejoblíbenější stavební desky a to hlavně kvůli všestrannosti jejich použití.


Vyberte si v BAUHAUS z naší široké nabídky, s rovnou hranou i pero drážkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky