úterý 12. ledna 2016

Indukcni pec

Vyrábíme indukční tavící pece s paralelním i sériovým rezonančním obvodem. Dodávka v závislosti na typu zapojení a výkonu zahrnuje. Přívodní rozvaděč, vstupní oddělovací transformátor, středofrekvenční zdroj a vlastní tavící pec. Tavící pece jsou určeny k tavení ocelí, litin, barevných a. Indukční ohřev je ohřev vodivého materiálu (obvykle kovu) vířivými proudy, které se v něm indukují elektromagnetickým polem.


Indukcni pec

Používá se na pájení, žíhání a tavení kovových materiálů, od malých laboratorních zařízení až po tavicí pece s obsahem stovek tun. Transformátor je tvořen primární a sekundární cívkou, které jsou nasazeny na společném jádře. Pokud na primární cívku přivedeme střídavé napětí, vytvoří se okolo ní proměnné magnetické pole, díky kterému se bude v sekundární cívce indukovat napětí a (v případě uzavřeného obvodu) poteče v ní proud.


CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Princip indukčního ohřevu je jednoduchý.


Oblouková pec (též elektrická oblouková pec ) je pec vyhřívaná elektrickým obloukem. Velikost obloukových pecí se pohybuje od malých o kapacitě cca tuna (používaných ve slévárnách pro výrobu litinových výrobků) po velké s kapacitou cca 4tun pro výrobu oceli ze surového železa. Learn How to Make RAISED PANEL DOORS With solid wood. Indukční tavicí pece Tavicí pece jsou napájeny z tyristorových měničů kmitočtu, jejichž výstupní výkon může být plynule regulován v rozmezí až 1 jmenovitého výkonu. Pec využívá jednofázové napájení 2V, má malé rozměry, je lehká, je vhodnější pro domácí použití a ukázkové použití.


Zařízení má funkci elektromagnetického míchání, můžete tak získat velmi jednotnou metalickou tekutinu. Po prvním tavení trvá až minuty, než tavící kelímek zchladne. Kalicí kontejner KK 400.


Pro mou tavicí pec má perfektní rozměry. Nyní by měla být směs ztvrdlá, takže vyliju vodu a pak kleštěmi opatrně začnu ohýbat kbelík ke středu. Když je uchopím oběma rukama a trochu zatočím, kyblík se oddělí od stěny a jde vyjmout.


Tím vznikl nádherně hladký povrch, díky kterému bude pec vypadat profesionálně. Indukční kelímková pec , Keramický kelímek, Grafitový kelímek, Geometrický výpočet, Elektrický výpočet Annotation Theme: Induction smelting furnace with graphite crucible This thesis is concerned with induction crucible furnaces problem. There is described a theory of induction heating for melting of metals in the first chapter. Zabýváme se výrobou a montážemi ocelových konstrukcí, svářenců, hal i nástaveb pro nákladní automobily. Prodáváme technické plyny a svařovací techniku.


Povrchové kalení na našich strojích umožňuje poměrně široké spektrum možností kalení různých druhů výrobků. EPY,POUZDRA,OZUBENÁ A ŘETĚZOVÁ KOLA,VNITŘNÍ OTVORY,DRÁŽKY,PLOCHY,PASTORKY,EXCENTY A JINÉ SOUČÁSTI. Nabízíme také indukční pájení na zakázku. Například 100kW průběžnou pec sloužící k ohřevu ocelových součástí lze nahradit VF generátorem se středním výkonem 25kW, jež lokálně zahřeje daný polotovar za dobu v řádech jednotek sekun pouze proto, že energie potřebná k ohřevu směřuje přímo do požadovaného místa. Indukční vakuové pece jsou určeny pro tavení ochuzeného nebo přírodního uranu a jiných kovů pomocí indukce a pro ohřev forem s odporovým ohřevem.


Možnost práce ve vysokém vakuu nebo inertní argonové atmosféře. Laboratorní tavící kelímková indukční pec. Pec je vybavena válcovou předehřívací částí. Crucible Induction Melting Furnace.


Typ dokumentu bakalářská práce. Hledáte pece pro tepelné zpracování kovů? V LAC vám nabídneme žíhací, kalící, popouštěcí, automatické a další pece.


Vyberte si ze široké nabídky. Vážení zákazníci, od 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky