čtvrtek 28. prosince 2017

Litinové rošty do kamen

Vybavíme litinovými díly Vaše kamna, krby i kotle. Především jsou to rošty do výrobků firmy THORMA Fiľakovo, kde obsáhneme v podstatě celý sortiment. Dále jsou to rošty do sporáků MORA - KVS Moravia, REKREANT, teplovodních kotlů VIADRUS, VARIANT (K-33), Dakon, OPOP, rošty do krbových vložek KRATKI, BeF. Vybírejte rošty o něco menší než jsou rozměry topeniště.


V naší nabídce naleznete více než typů různých roštů.

Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Barva žáruvzdorná černá 400ml. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě.


Dobrý den, prosím o doporučení litinových kamen do podkroví o objemu 2m3. Litinové rošty a pláty. Izolace 25cm pěny – střecha.


Náš sortiment zahrnuje vše litinové , šamotové a kovové pro kamnařinu!

Vybrat si můžete z více než typů roštů. Zde naleznete širokou nabídku kvalitních litinových pánví hrnce. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen , krbů a grilů. Rošt je odlitek z šedé litiny.


Nabízíme kvalitní masivní litinové rošty. V naší velice široké a různorodé nabídce produktů naleznete opravdu všechno co byste potřebovali. Celou nabídku velikostí daných roštu naleznete na této webové stránce.


V kategorii kamnových litinových roštů nabízíme aktuálně nejširší sortiment v ČR a SR. V nabídce máme též několik velmi málo rozšířených typů roštů do kamen (okrouhlé parníkové rošty ) a několik typů dělených roštů. Naše nabídka proto zahrnuje velké množství litinových výrobků, které jsou nezbytnou součástí sporáků, kamen , krbových kamen , krbových vložek, ale také kotlů na tuhá paliva.


Přihlášení k vašemu účtu. Krbové vložky litinové. Náhradní lamely do roštu, náhradní díly pro lamelové rošty.


LITINOVÉ ROŠTY DO KAMEN HRANATÉ - Železářství litinovÉ roŠty do kamen hranatÉ. HLADKÁ STRANA SMĚREM NAHORU DO OHNIŠTĚ.

Jestli hledáte zrovna rošty vyrobené z litiny, tak jste u nás správně. V našem e- shopu je mnoho co k nabídnutí a právě zde naleznete kulaté litinové rošty. Poškozený rošt je třeba vždy vyměnit, protože má vliv na kvalitu spalování a účinnost kamen.


Kompletní sortiment litiny pro stavbu kamen , grilů a krbů. Je vyrobený z kvalitní kamnářské litiny, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Rošty dodáváme obdélníkové a kulaté, v široké řadě rozměrů. LITINOVÝ ROŠT - litinové rošty - rošt,litinový,plát, rošty ,náhradní díl, do kamen ,litina,kamna,krby,sporák,gril. Masivní rošty jsou určeny pro stavbu a opravy což ve.


Kvalitní litinové rošty ploché a kulaté různých rozměrů do krbu a kamen. Poctivá česká výroba, vyrobeno v ČR. Výkon kamen je kW, účinnost , průměr kouřovodu DN1mm.


Pro litinové tály a litinové plotny s otvory, které již máte doma nabízíme náhradní kulaté plátky, a to jak plné, tak i kroužkové, díky nimž můžete daleko efektivněji předat teplo do varných nádob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky