pondělí 11. prosince 2017

Isostar láhev 1000ml

Isostar láhev 1000ml

Před prvním použitím vymyjte láhev pitnou vodou, stejně tak i po každém použití a nechte vyschnout. Nápoj může mít maximální možnou teplotu. Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik.


Sportovní výživa, zdravá výživa a posilovací stroje pro domácí a. V neposlední řadě si vás získá svým krásným designem. K tomu vás zaujme krásným designem. Materiál lahve je plast.


Láhev má klasický šroubovací uzávěr a standardní vysouvací špunt. Isostar bidon - láhev na nápoje. Určeno pro plnění zvláště isotonickými nápoji, nesycenými nápoji, vodou a čajem za. Od prvního momentu si vás získá svým velmi pěkným tvarem.


Isostar láhev 1000ml

Navrch vás zaujme svým pěkným vzhledem. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Určená i pro plnění isotonickými nápoji, nesycenými sladkými nápoji, vodou a čajem. Není určeno pro alkoholické nápoje.


Isostar láhev 1000ml

S klasickým šroubovacím uzávěrem a standardním náustkem. Univerzální sportovní láhev na přípravu a přepravu nápojů vhodná jak pro isotonické nápoje, tak nesycené sladké nápoje, vodu a čaj. Obje6ml Uzávěr s kloboučkem Pozor! Barva víčka je žlutá - viz druhý. Registruj se u nás a získej slevu na všechny nákupy!


Chceš ušetřit ještě víc? S kartou ISIC z ceny Tvého nákupu odečteme dokonce ! Nejprodávanější sportovní plastová barevná láhev v ČR ve stříbrném designu. Slouží k praktické konzumaci nápoje pře během a po sportovním výkonu. POUŽITÝ MATERIÁL – vysoce kvalitní, plně recyklovatelný a netoxický plast LDPE a PP nedrží zápach ani chuť z nápoje. Sport a outdoor, u kterého si můžete tento výrobek rovnou zakoupit za skvělou cenu 1Kč.


Isostar láhev 1000ml

Disponuje šroubovacím víčkem pro nalití tekutiny. Klasická plastová láhev s osvědčeným tvarem, který padne do ruky. Lahve s výsuvným uzávěrem určené k pohotovému napití.


Standardní náustek a šrubovatelný uzávěr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky