úterý 26. prosince 2017

Postel 140x200 dub sonoma

Postel 140x200 dub sonoma

Multifunkční postel MICHIGAN dub sonoma 160x2cm. Do postele patří rošt v pevném rámu nebo matrace s pevným rámem. Výška matrace musí být minimálně cm! Podobné fráze na Sleviste.


Nejoblíbenější dekor postelí? Za nás rozhodně dub sonoma. Jeho světle hnědá barva s nádechem do šeda doplněná o jemnou texturu je přesně to, co dodá vaší ložnici elegantní nádech. V nohách postele je regál. Tento dekor je dnes velmi žádaný a není divu.


Vypadá moderně, ale zároveň působí hřejivě a domácky. Setkáme se s ním jak u masivního dřeva, tak u laminované dřevotřísky. Na své si tak přijde každý, koho tento dekor nadchne, i. Rám postele je v barevném. Zmestia sa tam periny, hračky a všetko, čo nemusí zaberať miesto v skrini.


K této posteli doporučujeme zakoupit kovový rošt 140x2cm. Postel Roket 140x2dub sonoma. Je vyrobena z lamina v dekoru dub sonoma.


Kvůli zásuvkám po obou stranách je vhodné postel umístit do prostoru. Využijete tak prakticky všechny zásuvky i odkládací prostor. Součástí balení neni matrace ani rošt.


Postel 140x200 dub sonoma

Kč Zvýšená postel CANARIA, 140x2INTENA, Dub Sonoma. Detail produktu Do obchodu. Elegantná posteľ MICHIGAN s nádychom šarmu.


Svoje miesto nájde určite v spálni, ale aj v študentských či detských izbách. Nalezeno: 5produktů. Falco Selena 7dub sonoma.


Pořiďte si postel Selena, vyspěte se do růžova a vstávejte každé ráno s úsměvem. Spolu s kvalitním roštem a matrací Vám postel Selena poskytne pohodlí pro n. Prvky pokryté bílou barvou (bočnice postele a boční desky u čel postele) jsou vyrobeny z masivního borovicového dřeva, díly postele v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z vysoce kvalitní desky MDF. Praktické jsou též prostorné zásuvky, do kterých se schová nechtěný nepořádek na posteli a rázem vznikne dostatečný prostor pro mladou dámu a její kamarádky. Variabilný posteľový program ARIZONA spája ľahkosť, praktickosť aj skvelú cenu.


Variabilní postelový program ARIZONA spojuje lehkost, praktičnost i skvělou cenu. Díky plovoucímu vzhledu v kombinaci s moderními barvami vznikla otevřená a vzdušná postel , která vás zve k odpočinku. Moderní a velice pěkná manželská postel v dekoru dub sonoma.


Postel 140x200 dub sonoma

Vložka čela má barvu Sonoma Chocolate. Stačí objednat a během pár dnů je u vás. Využijte DOPRAVU ZDARMA nebo náš věrnostní klub a nakupte se slevou. U nás máte ⚡ dní na vrácení zboží a ⚡ dní na výměnu.


Jde o nábytek, na kterém se nejen dobře spí, ale je na něj i radost se dívat. Nikde není řečeno, že musí být vyrobena právě z dubu. Existují masivní i laminové postele s tímto dekorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky