pátek 29. prosince 2017

Zamecky hotel lednice

Huberta se nachází na červeně značené turistické. The property also boasts a lounge. Latest starting price for this hotel ). Pro hosty jsou připraveny moderní pokoje.


Hotel svým hostům nabízí jedinečné možnosti v těsné blízkosti jedné z nejvýznamnějších českých památek. Nejoblíbenější vybavení Parkování zdarma Rodinné pokoje Wi-Fi zdarma Restaurace Nekuřácké pokoje Bar Dobrá volba pro páry – zařízení pro pobyt ve. Vyberte termín a môžete začať!


Hotel disponuje vlastní nekuřáckou restaurací s venkovní zahrádkou, odkud se nabízí překrásný výhled na klenot Jižní Moravy. Jedná se o luxusní dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové pokoje a exkluzivní knížecí apartmán s postelí s nebesy. Všechny pokoje jsou nekuřácké s vlastní koupelnou a toaletou, TV a připojením k internetu. Výhled z některých pokojů je směrem do zámecké zahrady. Featuring a wine cellar and a restaurant with a terrace serving Czech cuisine, it offers free Wi-Fi and free parking.


Its restaurant serves traditional dishes and features a well-stocked wine cellar. All rooms feature deluxe bedding and have carpeted flooring. Lednice Castle is 1metres away. Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now!


New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Full information: rated 8. Nesedíme doma se založenýma rukama. Na hradech a zámcích šijí roušky, uklízejí interiéry i zahrady.


Hrady a zámky ve správě Národního památkového ústavu zůstávají pro veřejnost uzavřené, ale určitě nejsou liduprázdné. Zámecký hotel nabízí k ubytování pokojů, které jsou rozděleny na dvou až čtyřlůžkové, a dále nádherné apartmány. Součástí hotelu je také restaurace, konferenční sál pro 1osob a vinárna a letní terasa s výhledem na zámek. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny.


Pro poznání jedinečného krajinného komplexu je hotel přirozeným výchozím bodem. Rovinatý terén je jako stvořen pro cykloturistiku, jízdy na koni, nebo v kočáře. Zdejší plavební společnost z. Lichtenštejnské domky 21.


Pro svatební hostinu Vám nabízíme dvě společenské místnosti, restauraci nebo vinný sklep. Stylové společenské místnosti mají kapacitu až 1osob. Jsou od sebe odděleny velkými prosklenými dveřmi, součástí je taneční parket, možnost. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


V souladu s mimořádným opatřením ministra zdravotnictví je celý zámek uzavřen. Park je veřejnosti přístupný. Více informací ve zprávách na našem webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky