čtvrtek 28. prosince 2017

Šálky na kávu levně

Lavazza, Illy, Segafredo, Dallmayr a další kávy. Značkové kávy za naprosto skvělé ceny! Rychlé a levné dodání samozřejmostí. Dobrú kávu a čaj si vychutnáte z kvalitnej šálky.


Dobrá káva si zaslouží i krásný hrneček.

Vyberte si ten, který bude přesně váš šálek kávy. Kávové sady, jednotlivé šálky s podšálkem i bez, bílé i barevné, zkrátka hrníčky pro každý vkus a příležitost nakoupíte za skvělou cenu na FAVI. Okouzlující servis na kávu se skvěle hodí na sváteční tabuli.


Originální tvary, jedinečnost každého šálku nebo hrnku, vynikající odolnost, česká výroba a více než stoletá tradice. To jsou šálky a hrnky značek Langenthal, Lilien, G. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Hrnčeky a šálky ) Hodnotenie produktu:. Hrnky a šálky na kávu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Banquet, Tescoma, KeepCup a dalších. Hledáte hrnky a šálky ? Vychutnejte si teplý nápoj podávaný stylově v jednom z našich šálků a hrnků. Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita!


Každý z nás miluje tie chvíle, keď si môže konečne oddýchnuť. Aj keď je to iba na moment, tešíte sa na ne. Do ruky si zoberiete svoju kávičku, napijete sa a prestanete vnímať svet okolo seba.


PORCELÁNOVÉ ŠÁLKY NA KÁVU A ČAJ. Porcelánové šálky s podšálky pro reklamní účely. Celková cena se odvíjí od požadovaného nákladu a zvolené technologie dekorace.


Pro přesnou kalkulaci na počet a firemní brand nás kontaktujte!

Dopřejte si skutečně dokonalou čajovou siestu s praktickou sadou konvičky a termo skleniček Tea time. Klasické termo skleničky s ouškem poslouží nejen na čaj, ale i na kávu nebo studené nápoje. Na různé kávové nápoje existují různé značkové šálky na kávu. Magnet 3Pagen Kávovar na šálky. Zpříjemněte si den přestávkou na kávu ve dvou nebo Vaším oblíbeným kapučínem!


S trvalým filtrem, automatickým vypínáním a ochranou proti přehřátí. Nádržka na vodu 3ml. Překrásné kvalittní skleněné šálky na kávu nebo čaj.


Káva vám z nich jistě bude chutnat ještě lépe! A vybrat si můžete z designů! Zaměřte se na praktické french pressy a mokka konvice. Jak uvařit kávu v moka konvičce? Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil.


Najemno pomletou kávu nasypte do sítka na kávu. Celou konvici postavte na zapnutou plotýnku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky