pondělí 25. prosince 2017

Silikonová masážní baňka

Silikonová masážní baňka

Silikonová masážní baňka. Více velikostí v nabídce. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Sada baněk určená na masáž obličeje, dekoltu a krku.


Silikonová masážní baňka

Vakuum vytvořené baňkou stimuluje kožní receptory, podporuje krevní oběh a zlepšuje lymfatickou drenáž. Masáž zlepšuje metabolismus a prodyšnost kůže. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování.


Je vhodná pro maséry a terapeuty. Baňky jsou dodávány s NÁVODEM na použití. Aktuálně dodáváme baňku ve světle modrém odstínu. Dále při osteochondróze páteře a šíje, nachlazení, bronchití. Vyhnáním vzduchu z baňky se vytvoří podtlak, kůže a měkké tkáně se tím zvedají.


Přikládání baněk působí na krevní oběh, což aktivuje proces detoxikace organismu. Jak si užít masáž baňkami bez ohně a pumpování? Vsaďte na silikonové masážní baňky od Eureka. Jistě se stanou platným doplňkem klasických skleněných a plastových baněk.


Materiál přátelský k pokožce, zaoblené okraje a snadné ovládání – to vše z nich. Naneste na kůži masážní prostředek - krém, gel nebo olej. Stiskněte baňku uprostřed prsty, vytlačte z ní vzduch. Přiložte stlačenou baňku na vybrané místo na těle, dbejte, aby byl celý okraj baňky v kontaktu s kůží.


Silikonová masážní baňka

Baňka vytvořeným podtlakem nasaje kůži a podkožní tkáň. Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží. Dopřejte pokožce vitalitu a dejte sbohem celulitidě se silikonovými baňkami od Renovality. Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování. Pomocí baňkování dochází ke zlep.


Ulevte unaveným očím díky silikonovým baňkám. Vakuové baňky zlepší průtok krve v pokožce a Vy se. VŽDY MUSÍ BÝT KŮŽE BUD NAKRÉMOVANÁ NEBO NAOLEJOVANÁ. Jakmile pokožka zčervená, přestanete. V nabídce je také silikonová baňka , kterou bych doporučila pro začátek, stačí Vám pouze baňka.


Vyhýbáme se křečovým žílám. Všechny informace o produktu Rehabilitační pomůcka Biomineraly silikonová masážní baňka na celulitidu, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Biomineraly silikonová masážní baňka na celulitidu. Recenze na masážní pomůcky. Podívejte se, jak vám pomohou k mladě vypadající pleti: IMP komplex vytváří na vaší pokožce ochranný film.


Masážní pomůcky podle zkušeností ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky