středa 13. prosince 2017

Poliboy čistič na kůži

Vlhčené čistící utěrky. Přípravek Čistič na koženku sprej 3ml. Pravidelná péče chrání kůži před vlhkostí a skvrnami.


Zkušebna textilních a kožedělných materiálů a výrobků AZL Otrokovice s. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Sprej zajišťující důkladné a šetrné čištění všech druhů kůže. Oživuje barvy kožených povrchů. Kůže by měla být udržována v čistotě, aby se zabránilo vzniku nečistot a mastnoty.


Fenice speciální čističe důkladně vyčistí povrch kůže, dopřávají kůži přirozenou hydrataci a respektují její přirozené pH. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže Na bílé a všechny světlé odstíny kožených sedacích souprav.

Sada je vhodná pro všechny typy světlých kožených sedaček (nábytek, auta, letadla a lodě). Velmi účinné na světlé kůže obecně. Poliboy Čistič na kůži 3ml sprej, Poliboy. Odstraňuje dlouhodobou špínu.


Není žíravý a nevytváří nebezpečné páry. Vhodný i na pečící a mikrovlnné trouby. Další slevy čisticích prostředků na Kupi. VYČISTÍ – OCHRÁNÍ Inovativní prostředek pro důkladné čištění autosedaček nebo doplňků v interiéru vozu.


S okamžitým účinkem odstraňuje mastnotu, otisky rukou, ale také odolnou špínu, prach. Je vhodný i na barevnou kůži. Návod: Před použitím protřepte. Nastříkejte na povrch a rozleštěte suchým hadříkem. V případě citlivých povrchů nejprve vyzkoušejte na málo viditelném místě.


Po použití uzavřete trysku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kůže je udržována a současně impregnovaná včelím voskem. Rovnoměrně naneste na kůži a poté.


Jaké přípravky na čištění ekokůže a koženky používám? Intenzivní čisticí přípravek na nábytek ve spreji s leštící schopností. Kč bez DPH 1Kč Tip Kód: 944.


Prípravok čistí dôkladne celú plochu a osviežuje povrchy. Uplatní sa najmä pri starostlivosti o nábytok z koženky, koženkovú obuv, kabelky alebo oblečenie. H neutrální receptura zabraňuje vyluhov.


Speciální čistící prostředky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky