pátek 22. prosince 2017

Teleskopické nůžky na silné větve

Teleskopické nůžky na silné větve

Jsou teleskopické , délku držadel lze prodloužit až o. Nůžky na větve se vyrábí jednoruční i obouruční. Obouruční nůžky na větve navíc mají delší rukojeti, dosáhnete s nimi proto dále. Teleskopické nůžky na větve skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Fiskars, Gardena a dalších. Veškeré informace o produktu. Nastavitelná hlava a stříhací mechanismus s velkým převodem dovolují rychlé, pohodlné a bezpečné stříhání větví. Potřebujete zkrátit větve v koruně stromů ve Vaší zahradě? Spodní čepel ve tvaru háku pro.


Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší nůžky na trávu a jejich recenze. Nůžky jsou osazeny vrchní pohyblivou čepelí a. Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Přís. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nezáleží na tom, jaké pěstujete stromy, nebo jak mají silné větve – můžete si být jistí, že pro vás máme nůžky , které si s nimi poradí. Ve spojení s důmyslnými mechanismy jako PowerGear.


Teleskopické nůžky na silné větve

Ideální ke stříhání větviček a. Nejlepší nůžky na větve – TOP 10. Převodové nůžky s teleskopickými rameny jsou vhodné na tvrdé a suché větve do průměru mm. Převodový mechanismus umožňuje vynaložit menší sílu při práci.


Nůž s nepřilnavým povlakem má speciální tvar pro optimální přenos síly a zajišťuje výjimečně čistý a hladký střih. Hliníková ramena s eliptickým profilem mají nastavitelnou délku 6- 9mm. Univerzální teleskopické nůžky jsou vhodné pro střih čerstvých větví až do průměru mm. Snadný střih větví až do mm.


Délka nůžek 6až 9mmNůžky společnosti Fieldmann zkrotí nejen tlusté větve. Popis produktu Nůžky HECHT 0ALGG na silné větve teleskopické , pákové jednočepelové. Dvouruční nůžky HECHT jsou vhodné pro všechny druhy stříhání na zahradě až do průměru větví mm. Unikátní teleskopický mechanismus a rukojeti z pohodlného materiálu umožňuje stříhat větve snadno i na těžko. Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno ustřihnete větve ve vaší blízkosti i vzdálenější větve.


Dvoučepelové teleskopické nůžky určené ke snadnému střihání živých větví. Další slevy zahradního nářadí na Kupi. Jsou lehké, efektivní a jejich používání je velmi pohodlné.


Nůžky s dvoučepelovou hlavou jsou ideální pro stříhání čerstvého dřeva. Porovnání cen nuzky na silne vetve teleskopicke , srovnání cen nuzky na silne vetve teleskopicke na portálu HLEDEJCENY. Dodání do pracovních dnů.


Komfortu stříhání velmi pomáhá délka nůžek 6až 9mm a také především pákový systém na stříhací hlavě ulehčující střih i tlustších větví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky