pátek 22. prosince 2017

Věšák na dveře jysk

Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK , který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru. Souhlas je možné kdykoli zrušit.


Věšák je základem pro každou předsíň. U nás najdete stabilní věšáky na oblečení, které jsou zároveň designové kousky.

Nabízíme závěsy hotové a připravené hned k použití. Chcete nějak rychle a jednoduše zařídit, aby vaše oblečení nebylo zmačkané a vždycky jste ho snadno našli? Pověste ho na ramínka – máme různá, na havajské košile i puntíkované sukně. Prohlédněte si naši nabídku, vyberte, co potřebujete, a všechno své oblečení si krásně uspořádejte!


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.

Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové.


Ideální bude předsíňový panel. Detail produktu Do obchodu. Závěsný věšák na dveře háčků Timelife 42x25cm chrom.


JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko. Zároveň súhlasím s pravidlami a podmienkami odberu newslettera. Súhlas je možné kedykoľvek zrušiť.


Kč Preferuji osobní předání v Praze. Prosím kontaktujte mě přes WhatsApp nebo e-mail, děkuju. Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké. Naše prodejny se v souladu s nařízením vlády uzavřely, a to až do 1. Nové bezpečnostní dveře si stále můžete objednat telefonicky nebo e-mailem. Záleží nám na zdraví, a proto naši montéři dodržují všechna hygienická opatření včetně nošení roušky.


Dostupnost poboček si vždy ověřte.

Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. Většinu času se sice tváří nenápadně, ovšem když na to přijde, jsou věšáky hrdinové každé předsíně či šatny. Nezaberou totiž moc místa a přitom na ně můžete naložit poměrně dost oblečení. Vyberte si z klasických stojacích věšáků na bundy a kabáty, nebo nástěnných háčků.


Levné věšáky do předsíně - velký výběr naleznete online na BauMax. Praktický věšák CARLA lze zavěsit na dveře. Je ideálním doplňkem do šatny.


Mějte všechny své svršky přehledně pověšené. Bílá barva věšáku snadno splyne s každým interiérem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky