středa 6. prosince 2017

Sencor sbs 6015wh recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele SENCOR a více e-shopů jako je např. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Dál už hledat nemusíte!


Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testtömeg index értékét is. Recenze od uživatelů s celkovým hodnocením. Přidat recenzi produktu Ověřený zákazník. Měří procentuální obsah tělesného tuku, vody, svalstva a kostí.


Funguje i jako klasická váha na běžné vážení postavy. Funkce Auto-On vás zváží ihned po nastoupení na váhu a dotykové ovládací senzory ulehčí práci s váhou. Váživost do 1kg s rozlišením 1g. Dopřejte si dokonalý přehled o své tělesné kondici. Inteligentní osobní a diagnostická váha Sencor s ultra slim designem je ideální pro rodiny - automaticky identifikuje a zapamatuje si až osm uživatelů.


Veškeré informace o produktu. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Hlídat podobné Vyprodáno. Nezaujala vás tato nabídka?


Osobní váhy Sencor Osobní váha 4Home. Meria percentuálny obsah telesného tuku, vody, svalstva a kostí. Funkcia Auto-On vás zváži ihneď po. Kerülj képbe a fizikai állapotoddal kapcsolatban! A mérleg nagy pontossággal méri a test zsír-, víz-, izom- és csonttartalmát.


Chcete doručit zboží do Česka? Váží přesně, snadná manipulace, český návo splnila mé oček. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez Gyártó: SENCOR edigital. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


Disponuje funkcí Auto-On (váží ihned po nastoupení na váhu), pamětí na osob s automatickou identifikací uživatele, grafického zobrazení hladiny tuku ve úrovních. Okrem klasického váženia meria aj obsah telesného tuku, vody, svalstva a kostí. Je provedena až futuristicky, vybavená přehledným a modře podsvíceným displejem. Práce s váhou bude jednoduchá a přehledná.


Ovládání je dotykové, pomocí ovládacích senzorů. Kromě hmotnosti, kterou naváží s limitem do. Hasonlítsa össze az árakat!


Kromě klasického vážení měří i obsah tělesného tuku, vody, svalstva a kostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky