středa 27. prosince 2017

Granitové dřezy rohové

Naleznete zde levné granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Rohové kuchyňské dřezy. Naše dřezy značky Victory se skládají z křemene( nejtvrdší kámen) a akrylátového pojiva a barviva, to vše se smíchá v homogenní směs, která se vylije do formy a vypálí na 2°C. Odkapávač Vám pomůže ušetřit prostor, který by jinak byl zabraný samostatně stojícím držákem nádobí.


Granitové dřezy rohové

A navíc, materiál použitý při jeho výrobě – granit – Vám umožňí položit horký hrnec nebo žáruvzdorné nádobí. Máte rohovou kuchyňskou linku a toužíte po granitovém dřezu? Díky rohovému provedení šetří místo a umožní vám pracovní plochu využít naplno, aniž byste museli dělat větší kompromisy při umisťování dalšího kuchyňského vybavení.


Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Zejména vám doporučujeme černé dřezy , které jsou stále více populární.


Granitové dřezy rohové

A v neposlední řadě vynikají granitové dřezy množstvím barev, díky kterým lze skvěle doplnit celkový vzhled Vaší kuchyně. Do štýlovej kuchyne sa hodí i štýlový drez. Mnoho ľudí si obľúbilo rohové drezy kvôli ich praktickým vlastnostiam, menším nárokom na miesto, a kvôli špecifickému umiestneniu. Pre maximálny komfort doporučujeme zvoliť rohový drez z granitu, ktorý presvečil už celý rad užívateľov o svojich. Granitové rohové drezy.


Naše rohové dřezy jsou po obou stranách vybaveny praktickými plochami, které vám mohou posloužit jednak jako odkapávače a jednak jako místo pro odkládání houbičky na nádobí, mycího prostředku a dalších nezbytností. Nabízí tak možnost praktického vyplnění málo využívané části pracovní desky. Výsledkem je více prostoru pro další vybavení a hlavně zvýšení komfortu při přípravě pokrmů. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý.


Granitové dřezy rohové

Kuchyňské rohové dřezy. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Není nic jednoduššího, než začít hledat Váš nový rohový dřez.


Druhou možností jsou dřezy s odkapávačem. Oba tyto produkty jsou určeny k hornímu usazení do rovné části pracovní desky. Posledním typem je rohový granitový dřez s odkapávači po obou stranách. Vyberte si z naší nabídky rohových dřezů.


Granitové dřezy rohové

Díky vysoké kvalitě produktů značky Aquastone Vám můžeme nabídnout letou záruku na veškeré granitové a nerezové dřezy. Nová modelová řada LUX. Modelová řada LUX inovuje nerezové dřezy formou designového čtvercového tvaru výpusti dřezu. Tato novinka přináší dokonalé sladění tvaru dřezu s tvarem výpusti.


Ty značky Alveus jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutého kompozitního materiálu Algranit. Jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Splňují všechny nároky na kuchyňský dřez, na každém rohovém dřezu je možné umístit například vodovodní baterii, nebo excentrické ovládání výpusti. V kategorii naleznete rohové dřezy celoplošné, rohový dřez s odkapávací.


Kvalita a rozumná cena, to je to, čím se naše produkty vyznačují především.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky