pondělí 11. prosince 2017

Univerzální zahradní nůžky fiskars up82

Související produkty Související produkty -. Otočná hlava až o 230° pro jednoduché stříhání i hůře dostupných větví. Nastavitelná hlava a stříhací mechanismus s velkým převodem dovolují rychlé, pohodlné a bezpečné stříhání větví. Víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů. Find great deals on eBay for fiskars up82.


Fiskars jaké budete nejvíce potřebovat. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Střih v takové výšce vyžaduje jak přesnost, tak sílu. Převodový mechanismus až 12x ulehčuje střih oproti standardnímu mechanismu, a umožňuje tak snadný a rychlý střih. Můžete s nimi stříhat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku.


Free Shipping Available. Tažný pásek a šňůrka pro nůžky UP. Katalogové číslo výrobku. Mezinárodní číslo obchodní p. S těmito nůžkami si bez problému a bez řebříku zastřihnete větve vysoko nad zemí, nůžky mají dosah od 5m, u teleskopické varianty je možné provádět čištění až ve výšce metrů.


Dosah je až do výšky m. Střihací hlava je nastavitelná, perfektní střihací mechanismus poskytuje rychlé, snadné a bezpečné stříhání. Unikátní mechanismus PowerReel umožňuje stříhat s vynaložením 2x menší síly. Délka nůžek je m, jejich střižný dosah je cca m. Dvouruční nůžky jsou vhodné pro všechny druhy stříhání na zahradě až do průměru větví mm. Součástí je i zarážka, která spolehlivě zastaví posuvnou objímku v momentě, kdy se nečekaně uvolní a sklouzne zpět. Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Hodnocení produktu: 1. Spolehlivý mechanismus pro zajištění.


Nůžky zahradní univerzální UP82. Velkou střihací sílu vyvinete pouhým posunem oranžové rukojeti nebo zatáhnete za. Stříhat lze dvěma způsoby – buď zatažením za oranžovou.


Zahradní nůžky značky FISKARS. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Mnoho zahradníků a odborníků je uznává jako nejlepší ve své kategorii. Ergonomicky tvarovaná držadla jsou vyrobena z. Spodní čepel je z kalené švédské nerez oceli a díky svému vybroušení do tvaru háku pevně drží větev při stříhání.


Nastavitelná stříhací hlava (rozsah 230°) a perfektní stříhací mechanismus zaručují rychlé. Péče o rostliny, stromy a keře vyžaduje velkou námahu. Usnadněte si práci a chraňte si ruce před poškrábáním například při zastřihování růží nebo čerstvých větviček akátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky