úterý 12. prosince 2017

Odvoz starého spotřebiče alza

Odvoz vysloužilého spotřebiče může být proveden pouze současně s doručením nového zboží. Při doručení řidič odveze Váš vysloužilý spotřebič, který musí být odpojen, kompletní a vyčištěn. Tuto volbu je možné mj.


Objednat svoz starého spotřebiče určeného ke zpětnému odběru je možné i přes kontaktní formulář zde. V prípade výberu doručenia za prvé uzamykateľné dvere musí byť starý spotrebič pripravený na odvoz za prvými uzamykateľnými dverami. Odvoz starého spotrebiča je možný len v režime 1:1.


V případě praček, myček, sušiček, chladniček nebo mrazniček také vysušen a zbaven námrazy. Zvolte odvoz starého výrobku při objednání nového spotřebiče a zbytek nechte na nás. Veškeré ovládací prvky jsou umístěny na madle spotřebiče , díky čemuž je zaručeno pohodlné ovládání všech funkcí mrazničky.


Velkou výhodou je také velmi dlouhá akumulační doba , po kterou mrazící box dokáže uchovat veškeré potraviny v zmrzlém stavu až po dobu hodin, a to i při poruše či výpadku elektrického proudu. Pravidla pro odvoz starého spotřebiče : Spotřebič připravte k transportu a umístěte za vchodové dveře (z důvodu omezení osobního kontaktu s posádkou). Službu je možné objednat pouze v případě, že je předmětem koupě stejný typ spotřebiče. Ledničku nebo mrazák odpojte prosím včas, aby neobsahovali námrazu a vodu. V objednávce byl zaškrtnut odvoz starého spotřebiče.


Bylo využito služby Alza Expres právě z tohoto důvodu. Pánové přijeli, novou lednici postavili na místo a měli se k odchodu, načež byli manželkou upozorněni, že mají odvézt starý spotřebič. Podle zákona o odpadech musí e-shop zdarma zajistit odvoz starého spotřebiče podle principu kus za kus.


V praxi si tak klient může objednat například lednici s dovážkou až domů (obvykle za první uzamykatelné dveře). Při objednávce uvede, že si přeje i odvoz starého spotřebiče. Zahrnuje doručení zboží s výnosem až do bytu, rozbalení a základní instalaci, odvoz obalového materiálu a odvoz vysloužilého spotřebiče. Jakmile ale chce konečný uživatel uplatnit své zákonné právo na odvoz starého spotřebiče , nelze této možnosti využít a tím v podstatě dochází k vytvoření nerovných podmínek.


Komplexní doručení zahrnuje vynesení spotřebiče do bytu či kanceláře, rozbalení, vizuální kontrolu a na přání zákazníka i odvoz obalu. Ať už potřebujete odvoz starého nábytku do sběrného dvora a nebo převoz nového z obchodního domu, náš odvoz je tu pro Vás každý den, víkendy i svátky. Chcete si ohřát ten zbytek jídla z včerejšího oběda, ale nechcete kvůli tomu rozehřívat celou velikou troubu? Vyberte si odvoz starého výrobku pri objednaní nového spotrebiča a ostatné nechajte na nás. A ČO BATÉRIE, AKUMULÁTORY A ŽIAROVKY?


Všetky použité batérie (tužkové, gombíkové, monočlánky aj akumulátory) a žiarovky môžete kedykoľvek odovzdať v jednej z našich predajní, kde si ich od vás ochotne prevezmú naši predajcovia. Doprava zdarma u EURONICS. Proč zbytečně platit za dopravu, když nemusíte?


Euronics cokoliv, co zrovna potřebujete a my vám to bez zbytečných nákladů navíc přivezeme až domů! Firma u této vlastní služby garantuje dodržení dodacích lhůt a nově nabízí přímo v lokalitách i tzv. AlzaExpres jezdí po Praze a nejbližším okolí pět let. Alza se na sezónu připravuje skutečně poctivě.


Při kontrolním vyplňování objednávek zboží inspektoři také zjistili, že možnost bezplatného odvozu starého spotřebiče společnost Alza umožnila jen u některých elektrozařízení. Jednalo se hlavně o velké spotřebiče jako lednice a televize. U menších druhů elektrozařízení to e-shop zákazníkům při objednávání.


Více informací si můžete přečíst zde:. V případě chladniček a praček stačí pouze zadat do objednávky slevový kód srotCZ nebo srotSK (dle země) a zákazník okamžitě získá slevu na vybrané zboží a jako bonus odvoz starého spotřebiče zdarma. Firma u této služby garantuje dodání ve stejný den při objednávce do 14:a dodržení dodacích lhút na hodinu, nově také nabídne možnost takzvaného komfortního doručení – službu zajištující doručení až do bytu, základní instalaci či odvoz starého spotřebiče nadrozměrného zboží. Oproti loňsku máme dvojnásobek vozů.


Teď se budeme dívat, kam tuto službu rozšířit. V prosinci jsme zavedli Alza Express v Bratislavě. V Praze jsme spustili verzi XXL, což je speciální služba na rozvoz větších spotřebičů, případně i instalaci a odvoz starého spotřebiče nebo obalového materiálu. Ekologická likvidace starého spotřebiče zdarma. Pomozte nám v péči o životní prostředí.


Při koupi nového spotřebiče vám nabízíme možnost bezplatného odvozu starého spotřebiče včetně jeho následné ekologické likvidace zdarma. V každém našem obchodě navíc najdete i kontejnery na recyklování baterií, malých. Euronics běžná doprava - s možností odvozu starého spotřebiče.


Doručení prostřednictvím Běžné dopravy můžete zvolit pro všechny velké spotřebiče (ledničky, pračky, mrazničky a jiné) a televize od úhlopříčky palců (cm). Můžete si zvolit i odvoz starého spotřebiče na ekolikvidaci ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky