úterý 19. prosince 2017

Pračka s vrchním plněním vítěz testu

Jejich výběr a obliba nejsou sice tak velké jako u praček s předním plněním , ale právě proto je můžete sehnat za příznivější ceny. Průměrná pračka s horním plněním vás vyjde od cca pěti a půl tisíce do nějakých pětadvaceti tisíc, pokud hledáte nějakou s novými technologiemi. Slim pračky – Kompromisem mezi pračkou s horním a předním plněním mohou být například slim verze praček s předním plněním.


Označení slim znamená, že má pračka menší hloubku (do cm) a díky tomu zabírá méně místa. Kategorie praček s horním plněním samozřejmě není jedinou hodně hledanou podskupinou těchto domácích pomocníků. Pračku, kterou umístíte do malé koupelny, bude mít pravděpodobně šířku do 40cm a bude s horním plněním. S čím při výběru pračky začít. Před nákupem nové pračky byste si měli položit několik otázek.


Jednou z prvních jistě bude, zda si vybrat pračku s vrchním nebo předním plněním. Způsob plnění nevypovídá o kvalitě pračky, jde spíše o prostor, ve kterém bude pračka umístěna, a také záleží na zvycích v. Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat pračku.


Proboha, jak můžou pračky Whirlpool s vrchním plněním vůbec projít testem. Tedy, porovnání parametrů a kvalita výrobků je hodně velký rozdíl. Pro všechny, kteří o této značce uvažuji upozorňují, že běžné po letech rezaví dvířka, upadají závěsy bubnu a odcházejí ložiska.


Pračka je vybavena velkým bubnem s předním plněním, do kterého se vejde kg prádla. Musíme vyzdvihnout program ekologického čistění bubnu, kdy vás pračka po každém praní upozorní, že je na čase zapnout tento program čištění. Pračky s předním plněním – vítěz testu Nejlepší pračka s předním plněním na trhu je podle našeho výběru jeden z nejvyšších modelů od německé značky AEG ÖKOMix L8FEC69SC.


Nutno přiznat, že rozdíly na předních příčkách nejsou nijak velké a určitě zvažte i její těsné následovníky. Nejlepší hodnocení - pračky s vrchním plěním v testech a recenzích - 69. Pračka s vrchním plněním – vítěz testu Pokud máte menší byt, přinášíme vám výsledky testu praček s horním plněním dle prodejnosti a hodnocení zákazníků. Pračka pojme na jedno praní až kilogramů prádla, což není příliš velké množství (ale pro pračky s horním plněním je obvyklé). Na druhou stranu pere skutečně dost rychle , a tak můžeme AEG ProSteam LTX7C562C doporučit i menším rodinám.


Ke každému testu vydáváme nákupního průvodce, který poradí, na co si dát pozor při výběru. O kvalitě výrobků často mnohé napoví i etiketa. Předem plněná pračka se sušičkou Siemens WD 15H5má kapacitu praní na kg prádla, zatímco pro sušení jsou to jen 4. Recenze Siemens WD 15H542.


Tenhle volně stojící stroj nabízí objem pro kilogramů prádla na jeden prací cyklus, přičemž díky přítomnosti pokročilých technologií šetří spotřebu elektrické energie, vody a zbytečně neplýtvá pracím práškem. Pračky Miele ( s předním a horním plněním ) zajistí dokonale čisté prádlo při minimální spotřebě energie. Všechny podrobnosti o výrobcích naleznete zde!


I když jsou automatické pračky s horním plněním méně prodávané, své zákazníky si stále nacházejí. Mají totiž jednu výhodu. Redaktoři časopisu Test se proto rozhodli podívat i na kvalitu těchto výrobků. Pokud je právě hloubka palčivým rozměrem, můžete se poohlédnout v kategoriích pračka se sušičkou ve slim provedení, kdy je rozměr hloubky do cm. Další možnou variantou jsou pračky se sušičkou s vrchním plněním.


Počítejte s tím, že sušičky často potřebují prostor od zdi (nebo jinou „překážkou“).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky