čtvrtek 28. prosince 2017

Nanotechnologie sprchový kout

Nanokomestika pro ochranu povrchů v domácnosti Pikatec Home. Pokud neustále leštíte skleněný sprchový kout , nerezovou lednici nebo lakovaný nábytek, Pikatec Home Vám ušetří desítky hodin práce a zamezí stárnutí nábytku nebo vybavení. Chráněné povrchy odpuzují vodu, mastnoty, prach a méně se špiní. Pracujte ve větraných prostorách ! V blízké budoucnosti budeme pod novou značkou GNP vydávat celou řadu produktů přímo určených pro údržbu domácnosti.


NanoPěna přináší dokonalou antibakteriální čistotu bez vodního kamene a špíny na několik měsíců po takto snadném vyčištění a současně ošetření nano-impregnač.

Pomocí nanotechnologie můžeme dosáhnout voduodpuzujících. Sprchové kouty skleněné přímo od výrobce výhodně. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů, které lze instalovat na vaničku i na podlahu. Set nano ochrana skla a keramiky proti usazování špíny a vodního kamene ml. Vsaďte na nano ochranu skleněných a keramických povrchů proti usazování špíny a vodního kamene.


A již nikdy nebudete muset trávit hodiny úklidem. GlasProtect - dvoufázový samočistící nano přípravek na skla, glazované keramické obklady, sanitární keramiku, zrcadla - na lihovém základě - balení 100ml, 500ml, 5L. PXProtect - dvoufázový samočistící nano přípravek na plastové sprchové boxy, MDF dvířka, apod.

Nanotechnologie pro úpravu skla a keramiky díky které bude ošetřený povrch odpuzovat vodu, oleje a tekutiny. Nečistoty nedokáží na povrch do takové míry přilnout, povrch se špiní méně a vytvoří se efekt lehkého čištění pro čištění pouze za pomoci vody. Balení 2ml postačuje na cca – m2. Sprchový kout není jen prostor pro rychlou hygienu. Naše sprchové kouty jsou prostorné a vybavené vším, co si přejete a potřebujete.


Jde o místo určené pro relaxaci a oddech po náročném dni. Díky efektivnímu setu nano ochrany koupelny dokážete dobu úklidu ZKRÁTIT O TŘETINU! Tento set ochrání všechny kritické povrchy ve vaší koupelně před vodním kamenem a ušpiněním. K úklidu postačí hadřík a voda. Svůj nový sprchový kout tak můžete přizpůsobit své koupelně.


Na našich sprchových koutech oceníte nejen unikátní a velmi kvalitní konstrukci, která vám usnadní montáž, ale i speciální parametry, jako je větší výška koutu nebo povrchová úprava skla pro snadnější údržbu. Rohový sprchový kout vám nabízí velkou variabilitu různých řešení pro splnění vašich požadavků. Kombinací sprchových dveří různých rozměrů můžete získat jak čtvercový, tak i obdélníkový půdorys v mnoha variantách velikostí. Rohové sprchové kouty nabízíme v rámci všech modelových řa je tedy jen na vás jaký design si vyberete.


Vodní kámen, šmouhy, špinavé dlaždice, vana, sprchový kout. Německá kvalita za rozumnou cenu. NANO efekt lotosového květu na dlouhou dobu.


Balíček pro ochranu sprchového koutu obsahuje tři kroky pro dokonalou péči o všechny části sprchového koutu ze skla nebo z plastu.

Už žádné usazeniny od vodního kamene na zástěně nebo mastnoty ve vaničce. Prosím o radu, čím umýt sklo sprchového koutu. Zkoušela jsem ty stejné přípravky, jako při mytí oken - vždyť je to to stejné, ale ty mastné mapy od různých sprchovým gelů a šamponu s obsahem různých aroma olejů nejdou ničím dolů. Tato výplň má potisk, což znamená, že by čištění mohlo být obtížnější. Zevnitř je hladké a pro snazší údržbu doporučujeme zakoupit sadu COMPLETE CARE.


Nano pěnou už žádný problém! OBCRzaujme na první pohled svým atraktivním odlehčeným vzhledem. OBSsnadno zaujme svým atraktivním a elegantním vzhledem.


Jednoduché linie rámu, který je vyroben z leštěného hliníku, pěkně ladí s použitým transparentím bezpečnostním sklem. Pro co nejsnazší údržbu. Moderní vrstva ROLSHIELD na bázi nanotechnologie zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky