čtvrtek 21. prosince 2017

Schranka na naradi

Skladem Odsazená schránka na nářadí z odolného polyetylénu, chránící před povětrnostními vlivy, teplotou a chemikáliemi, ochrana proti prachu a stříkající vodě díky dostatečnému pryžovému těsnění. Všechny schrány mají zamykací utěsněné víko, pro náročné zákazníky máme v nabídce i plechové bedny. V této kategorii naleznete venkovní poštovní schránky z nerezi. Najdete u nás malé schránky, které jsou vhodné jen pro dopisy, ale prodáváme i větší venkovní schránky, do kterých se vejdou i noviny nebo časopisy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Neoriginální plastový box na nářadí pod přívěs Krone, Schmitz a Kögel bez nápisu na dvířkách.


Schránka má po stranách drážky pro zasunutí do držáků, které nejsou součástí bedny. Dveře jsou z výroby zajištěny závlačkou, doporučujeme vyměnu za visací zámek. Pořídili jste si nové auto s inteligentním tachografem a nemáte kompatibilní stahovací zařízení nebo program, který vyhodnocuje data ze „smart“ tachografů? Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí.


Duplex - poštovní schránka, bílá 6Kč. Prostor na motorce, kam dáme nářadí se vždycky hodí, tyto pevné schránky na nářadí a jiné drobnosti se vždy hodí. Rukojeť se zabudovaným zámkem (tříbodové zamykání), rozložení zatížení díky ocelovému profilu po obvodu, odolné proti stříkající vodě díky obvodovému pryžovému těsnění ve víku, včetně upevňovací sady.


TREZORY, SEJFY, POKLADNY Schránky na klíče - strana 1. Motorky - Schranka naradi bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Servis a náhradní díly v e-shopu.


Specializovaný eshop a servis motorek, kde Ti nabídneme vše nejlepší pro tvého Bavoráka. Najdete u nás originální díly BMW ,stejně jako kvalitní díly od firem zabývající se výrobou dílů a příslušenství s druhovýroby. I když sídlíme na Severní Moravě, tak zboží posíláme po celé České republice i na Slovensko. CZ Potřebujete poradit?


Přihlásit trvale Přihlásit. Bezpečnostní schránky všeho druhu, elektronicky zabezpečené trezory, sejfy, schránky na klíče, schránky na peníze. Chcete dostávat nejnovější nabídky a informace o slevách a novinkách na Naradi -dewalt. Níže napište svůj e-mail a je to! Plastová tabule Univerzální tabule na nářadí Univerzální a užitečná plastová tabule, která lze připevnit na zeď ve Vaší domácnosti, garáži i spíži.


Je rozdělena na dva kusy o rozměrech: 79x2cm. Balení obsahuje několik kusů držáků v tmavě oranžové barvě. Nářadí na fotografii není součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky