středa 26. prosince 2018

Karafy na víno

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. Elegantná prezentácia červených vín, ktorú oceníte doma aj v reštaurácii. Vína, zejména ta, která jsou uzavřena v láhvi více let, stejně jako barikovaná, je vhodné nechat vydýchat, aby se z nich mohly uvolnit všechny aromatické látky.


Zde naleznete nabídku karaf na víno. Půllitry s uchem Třetinky s uchem Na stopce Klasické pivní sklenice Sklenice na sekt a šampaňské k pískování motivu Sklenice na víno k pískování Sklenice na l.

V nabídce najdete karafy na víno či dekantační karafy. Všechny karafy mají originální design, díky kterému bude váš požitek z vína jedinečný. Vše vyrobeno s láskou k tradiční sklářské výrobě v České republice. Vyberte si krásné skleněné nebo keramické karafy a džbány. RONA, champagne, Grace Pár sklenic na šampaňské víno Grace 28.


Luxusní sklenice na šampaňsk. BALVI l´Hédoniste - karafa na víno.

Vychutnajte si spolu s priateľmi skvelé víno z tejto sklenenej, efektnej a modernej karafy na víno. Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno , díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. V naší nabídce najdete originální karafy různých tvarů a velikostí z bezolovnatého křišťálového skla.


Vybírejte z 2produktů v kategorii džbány a karafy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Karafy na likér , vodu i víno. Urobte aj z pravidelného večera pri pohári vína neobyčajnú udalosť vďaka elegantnej, dekoračnej karafe s ktorou bude servírovanie vína ešte väčším potešením.


Na FAVI nájdete karafy na biele a červené víno , s uzáverom či bez, alebo aj s chladiacim systémom. Ručně vyráběná karafa na víno s orignálním designem. Baleno v hnědé krabici. Vyrobeno z bezolovnatého křišťálu. To provede tak, že do vymyté karafy nalijete trochu vína, kterým následně zakroužíte tak, aby se rozlilo po stěnách karafy.


Aby toto víno nepřišlo nazmar, můžete jej následně nalít do sklenky a ověřit na něm, zda je víno bez vad. So sklenenou karafou na víno sa jeho podávanie stane jedinečným zážitkom pre vás i všetkých vašich hostí. A navyše vďaka nej bude chutiť o niečo viac.

Džbány na víno ručně vyrobené i jako dárkový předmět. Skleněné a kamenné džbány na víno. Nasadzuje sa pre nich rôzne sklo a podľa toho sa pre túto krásnu nádobu aj mení cena.


Klasický tvar karafy na víno , který po naplnění vínem způsobí, že každý bude mít čím dál větší chuť se napít. Vzhľadom na súčasnú situáciu dočasne rušíme možnosť osobných odberov objednaného tovaru. Za tovar Vám odporúčame zaplatiť vopre no ak preferujete platbu na dobierku je vhodné použiť platbu kartou kuriérovi. Až už se jedná o svatbu, zásnuby, narozeniny nebo jinou příležitost.


Připijte si ze sklenic, které pozvednou vaši oslavu na něco mimořádného. Sada sklenic na víno a karafy s ručně broušeným dekorem a krystaly Swarowski budou dokonalým dárkem k životnímu jubileu i jako svatební dar. Dekanter na červená vína z prvotřídního křišťálového skla a karafa na bílé víno nebo vodu z vysoce odolného borosilikátového skla.


Dekantér i karafa TESCOMA jsou vhodné do myčky. Mladé víno potřebuje kontakt se vzduchem k tomu, aby dosáhlo své plné chuti a aby mohla vyniknout jeho ovocná vůně. Když mladé červené víno nedostane možnost dýchat v dekantéru, může jeho chuť působit trpce a ploše. Nejméně půl hodiny před zamýšlenou konzumací by tak mělo být přelito do skleněné karafy na víno. Džbány a karafy U nás na Bonami naleznete více než 1džbánů a karaf.


Kvalitní skleničky na víno , ale i dekantační karafy a džbány patří k povinné výbavě každého milovníka vína, majitele vinotéky, restaurace či vinného sklípku. Naše kompletní nabídka zahrnuje skleničky pro bílé, červené, šumivé i portské víno , džbány a karafy pro dekantaci, speciální čisticí kartáče nebo rozlišovací kroužky na sklenice. Náhradní chladicí vložka do karafy na vodu ACQUA COOL vyrobená z odolného plastu s vlastností ochladit nápoj uvnitř karafy vám nemůže chybět.


Před použitím vložte na hodiny do mrazáku a váš nápoj pak bude zaručeně studený a osvěžující.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky