čtvrtek 27. prosince 2018

Držák na toaletní papír a štětku

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Stojan na toaletní papír a štětku WC, UNIVERSALO NEO - v WENKO. Dávno pryč je doba, kdy byl na každé toaletě totožný plastový držák wc papíru a stejná wc štětka. Dnes můžete vybírat z nepřeberného množství variant a materiálů.

Provoz e-shopu není přerušen, jen je omezen rozsah doprav a plateb. Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Složení: vyrobená z ručně malované syntetické pryskyřice (polyresin), PVC tubus - velice precizní detaily i provedení.


Elegantní, samostatně stojící set SIENA kombinuje držák na toaletní papír a záchodové štětky. Vyznačuje se estetickým provedením a atraktivní kombinací všech složek. Držák na toaletní papír UNIX.


Materiál mosaz-povrchová úprava chrom.

Tento výrobek doporučujeme také pro hotelové koupelny vyšší kategorie. Praktický a elegantní chromovaný držák na toaletní štětku a papír. Tento držák na toaletní papír je skvělým doplňkem na Vaše WC nebo do koupelny! Je vyroben z kovu a díky barvě chromu pěkně vypadá.


Má výšku cca csnadno na něj dáte několik rolí abyste papír měli vždy po ruce. Pevný masivní držák na toaletní papíry bez krytu v designu série UNIX. Nejen na Moravě ocení speciální domácí pípu na víno.


Instalační sada přiložena. Kvalitní produkt, nerezaví. Držík toaletního papíru. Nenechávejte toaletní papír válet se kdekoliv!


Toaleta ja náchylná na nebezpečné organismy a snadno by mohly přejít na váš toaletní papír. Tomu zabráníte díky držáku. Ten jednoduše připevníte na zeď co nejblíž k vaší ruce. Cesta k lepšímu bydlení.


WC štětky Zrušit filtry. Stojan na WC MENOTO je ukázkou skvělé kombinace teplého, tmavého umělého kamene s chladnou elegancí nerezové oceli, která dodává tomuto modelu jeho elegantní vzhled. Designový stojan na toaletní papír a záchodovou štětku přinese svěží závan moderního stylu i do mnohdy neoprávněně opomíjených zákoutí Vašeho domu.

Díky elegantní černé kombinované s lesklým kovem se hodí k různým stylům. Opravdový must have, který se ideálně uplatní v toaletách pro hosty. Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Blomus MENOTO držák na toaletní papír se skleněnou poličkou lesklý.


V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek. Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky