pondělí 31. prosince 2018

Lg f6296nd

This video is unavailable. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. COM webhely használata közben a lehető legjobb felhasználói élményben lehessen része, kövesse az alábbi utasításokat. Při sestavování pohybů MOTION jsme v LG vycházeli ze zkušeností nashromážděné během desetiletí vývoje praček a nových technologií praní.


Toto řešení pohonu umožnilo odstranit řemen a kladky, které jsou součástí běžných motorů praček. Jedná se o důmyslně navržený systém šesti pracích pohybů pro účinné zefektivnění praní.

Smart Diagnosis představuje inteligentní systém pro rychlou diagnostiku. Při jakékoliv poruše vám do sekund zašle návod. Unikátní technologie motion zvládne při praní usměrňovat vaše prádlo šesti různými pohyby.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

O vaše prádlo bude perfektně postaráno. Jednoduše si navolíte prací program, který vyhovuje vám i vašemu prádlu. Vynikající pomocník do domácnosti se š pičkovými technologiemi , které výrazně zjednodušují proces praní.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Další slevy bílého zboží na Kupi. Kvalita, úspora a výkon.


Plnění pračky je přední, buben má kapacitu kg prádla. Tento model celkem nabízí pracích programů, které jsou vůči. Předem plněná pračka LG Pračka s předním plněním a systémem inteligentní diagnostiky si oblíbíte ve vteřině.


Dvířka jsou vybavena tvrzeným sklem. Rodiny s dětmi určitě zaujme zabudovaná dětská pojistka. Pokud rádi využíváte dostupnou noční energii, bude se vám. Podrobněji to popisuje servisní manuál , který obvykle není součástí balení, avšak. Popis zboží Optimální praní textilií s technologií Motion DD - pohybů pro kvalitní a efektivní praní.


Díky svému designu unikátní technologie Motion Direct Drive od LG dokáže měnit pohyb bubnu nebo tyto pohyby kombinovat v závislosti na zvoleném pracím programu. Podívejte se na novinky v kategorii pračky s předním plněním. Sign in to like videos, comment, and subscribe.

Dobrý den, mám pračku LG a stále mi napouští vodu. Musím to vypnout a vypustit. Nevíte čím to je, že to stále napouští.


Bála jsem se to nechat déle abych neměla uplně plnou pračku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky