pondělí 17. prosince 2018

Vakuové dozy dafi

Produkty Dafi poskytujú množstvo výho z ktorých najdôležitejšie sú úspora energie, bezpečnosť a ekológia. Na naše ohrievače vody Vám dávame predĺženú mesačnú záruku. Tvorba e-shopov CB Media s. Dózy s vnitřním vakuem pomáhají zachovat potraviny čerstvé delší dobu, přičemž zachovávají jejich původní chuť i vůni. Jejich předností je zejména uzavření potravin v hermeticky izolovaném obalu, který zaručí, že se kromě obsahu nedostane ven ani odér jídla.


Vakuová dóza na potraviny Dafi bílá litru. Potraviny uložené v podtlakové nádobě vydrží až krát déle čerstvé a nejsou vystaveny vlhkosti a rozvoji bakterií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, ktorý objem vákuovej dózy pre vás bude ten pravý, kúpte si rovno sadu obsahujúcu ks dóz rôznych objemov a vákuovú pumpičku navyše ako darček. Nemůžete-li se rozhodnout, který objem vakuové dózy pro vás bude ten pravý, pořiďte si rovnou sadu obsahující ks dóz různých objemů a vakuovou pumpičku navíc jako dárek. Set vákuových dóz DAFI uľahčí skladovanie vašich potravín a až 5× predĺži ich životnosť.


Dózy sú vyrobené z odolného tvrdeného plastu. Vákuové dózy sú vhodné nielen pre dlhodobé skladovanie potravín, ale uchováte v nich dlho čerstvé aj hotové jedlá. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. S použitím vakuové dózy DAFI na uchování potravin zůstane vaše jídlo čerstvé až 5× déle. Dafi vákuová dóza na kávu a potraviny grafitová l. Odsátím vzduchu z nádoby si jídlo zachová barvu, čerstvost, vůni a chuť. Dóza je vyrobena z nejkvalitnějšího tvrzeného plastu. Přístupu vzduchu zamezuje pevně přisáté víko k nádobě.


Jídlo zůstává dlouho čerstvé a zachovává si svoji původní chuť, vůni i barvu. Dafi vakuová dóza je vyrobena z nejkvalitnějšího tvrzeného plastu. Vacuum DAFI Dóza vakuová l. Materiál dózy: plast Jedinečný pomocník do vaší kuchyně pro delší uchování potravin.


Dózy jsou vyrobeny z nejkvalitnějších tvrzených plastů, ze kterých se pomocí vakuové pumpy (není součástí balení) vyčerpá vzduch. Vzniklý podtlak pevně přisaje víko k nádobě a tím zamezí přístupu. Dafi elektrická vákuová pumpička slúži pre pohodln. DAFI – Vákuová dóza litra je vyrobená z najkvalitnejších tvrdených plastov. Prístupu vzduchu zamedzuje pevne prisaté veko k nádobe.


Jedlo zostáva dlho čerstvé a zachováva si svoju pôvodnú chuť, vôňu aj farbu. Díky odsátí vzduchu z nádoby není jídlo vystav. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


DAFI dóza vakuová l, bílá - 1Kč Skladem. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chuť a vůně zůstává zachována a lednicí se nešíří zápach. Každá vakuová nádoba Dafi je vybavena speciálním.


Při skladování se speciálni pumpičkou odsaje přebytečný vzduch a vytvoří se tak vakuum uvnitř dóz. Vakuové dózy jsou krabičky s mimořádně těsným víkem. V naší nabídce naleznete pouze 1 těsnící a 1 spolehlivé vakuové dózy. Dafi Dafi dóza na potraviny o objemu litru. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vakuove dozy dafi.


Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky