středa 26. prosince 2018

Dárková sada pro vinaře

Dárková sada pro vinaře , mahagon AG210B. Sada (dílů) pro víno, zabalené v esteticé dárkové krabičce. Díky našemu výběru získáte přehled o nejlepších tipech na dárkové sady, které potěší všechny muže. Každá speciální sada je zabalena netradičně.


Proč furt používat mašle a papír, který chlap prostě. Elegantní dárková sada pro vinaře - Peugeot. V dnešní době jsou jedny z nejkvalitnějších mlýnků na trhu, což dokazuje. Bohatá sada (ks) pro víno zabalené do estetické krabice, tvarované jako láhev vína. Perfektní dárek pro každého více či méně pokročilého amatéra dobrých vín.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Objednací číslo: 184: Dostupnost: ihned k odeslání: Skladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nádherná dárková dýmková sada - dýmka BPK s příslušenstvím pro začínající kuřáky dýmky.


Originální a kvalitní dýmková sada obsahuje precizně zpracovanou bruyerovou dýmku s filtrem 9mm, pytlík na dýmku z jemné kůže, kovové dusátko, čističe dýmky (5ks), dýmkové zápalky, dýmkový tabák a návo jak připravit dýmku k prvnímu kouření. Popis: Stylová sada , která potěší každého milovníka vín! Kromě základních pomůcek pro milovníky vín jako je ozdobný kovový uzávěr na nedopitou láhev nebo nožík obsahuje i několik speciálních vychytávek jako třeba. Narozeninové dárky pro vinaře a milovníky vína. Nevíte, co koupit muži vinaři?


Jaký vinařský dárek je nejlepší a ideální? Máme samé originální nápady, netradiční inspirace a vtipné tipy na dárky vhodné pro muže vinaře k narozeninám, Vánocům, k svátku i jiné příležitosti. Bílé i červené víno jsou skvělým společníkem k dlouhým večerům, ale i klidným chvilkám s drahou polovičkou nebo přáteli.


Sada nejpoužívanějších vínových doplňků - užitečná v každé domácnosti Vyrobeno z chromované kovové. Obecně se skvěle hodí k večeři či obědu. A pro tyto důvody, a samozřejmě nejen pro ně, jsme se rozhodli sestavit bednu pro muže, která je složená jen z těch. Z naší široké nabídky vybíráme pro Vás nejrůznější půllitry na pivo, pivní či rumovou kosmetiku, dárky pro vinaře jako držák na víno ve tvaru řetězu nebo také vtipná trička s alkoholovým tématem. Snažíme se nabízet takové alkoholové dárky, které jsou netradiční a zároveň vtipné.


Enolmatic - poloautomatická vakuová plnička lahví. Je ideálním nástrojem pro malé a střední vinaře. Umožňuje rychlé stáčení do lahví, naplní 300–3láhví za hodinu. Sada na víno Dalším skvělým dárkem pro milovníky vína může být sada , s kterou si víno vychutnáte ještě více.


Sada obsahuje nálevku, zátku a ořezávací kroužek na hrdlo lahve. To vše je baleno v černé dárkové krabičce. Hledáte dárky pro vinaře ? Chcete potěšit své blízké dárkem k vínu? Vyberte si z naší nabídky zajímavých a originálních dárků - zvolte třeba netradiční vývrtku či exkluzívní sklenici na víno z produkce renomovaných designových studií nebo kvalitní stojan na víno!


Prosím vyplňte položky označené hvězdičkou. Budeme tak moci rychleji a lépe reagovat na Váš dotaz. Tip: sadu na víno doporučujeme pro každého muže - dědečkovi k výročí, na den otců, pro šéfa nebo jako dárek při kolaudaci bytu, domu apod. Nová dárková krabička obsahující: otvírák, zátku, kroužek na hrdlo lahve, teploměr a ořezávátko.


Vyberte si krásně balené dárkové sady na notino. Krásný dárek nejen pro vinaře. Nabízíme široký výběr dárkových kazet kosmetiky i parfémů pro každého!


Dámy jistě potěšíte balíčky s kombinací parfému a kosmetických přípravků stejné vůně pro ještě intenzivnější čichový zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky