úterý 11. prosince 2018

Daewoo kor 7g8kw

All in all, a little microwave for everyday use. Mikrovlnná trouba KOR 7G8KW se systémem ohřevu C. This microwave oven combines the properties of a microwave with those of a traditional oven. Please read the user manual very carefully before starting to use the appliance. Kromě toho, že si můžete vybrat barvu, která se bude nejvíce hodit do vaší kuchyně, nabízí také mikrovlnný ohřev s úrovněmi intenzity ohřevu a maximálním výkonem 8W.


Nechybí ani automatické programy pro extra rychlé vaření a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. DAEWOO KOR 6S22W dokáže vydať výkon 7W. Daewoo KOR 7G8KW alternativy - Heureka.


Výkon mikrovlnné trouby je plných 8W. Ohřev lze nastavit v úrovních intenzity a nechybí ani programy pro extra rychlé vaření. A product review for AO. Free Shipping Available.


Rychlé vaření Automatické rozmrazování Dětská pojistka Luxusní obl. Výber je umožnený zo úrovní. Pro ohřívání potravin vám tato mikrovlnná trouba nabídne vnitřní objem 20l. Svým designem oživý každý prostor.


Rozmrazování podle času a pohle hmotnosti. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vo vypnutom stave má mikrovlnka nulovú spotrebu.


Možnosť voľby z úrovní výkonu. Praktická funkcia automatického rozmrazovania. Trouba má objem vnitřního prostoru litrů. Má nulovou spotřebu elektrické energie ve vypnutém stavu. Nastavte si až úrovní ohřevu a využijte programy automatického vaření.


Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. It comes with a range of features, including microwave power levels, an auto cook function and one touch menus. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.


W, úrovní výkonu, automatických programů, funkce rozmrazování, časovač do 59:5 akustická signalizace konce provozu. Check out our best prices for kor6n7rs daewoo and similar. Enjoy 3days Black Friday on idealo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky