pátek 28. prosince 2018

Čistící hmota klávesnice

Super Clean je čistící hmota (sliz), pomocí které jde vyčistit nejen pc klávesnice , ale i myš nebo klasický tlačítkový telefon. Dostal jsem ji k Vánoců, tak nastal čas ji vyzkoušet. Trochu potíž nastává v momentě, kdy je záhodno čistící hmotu z klávesnice sundat – u mého notebooku každá klávesa zapadá do vlastní díry v hliníkovém plátku, přičemž hrany těchto děr jsou poměrně ostré. I při vší opatrnosti se mi hmota na několika místech potrhala a drobné částečky hmoty zůstaly v. Hmota pro čištění klávesnice Vás zbaví prachu a jiných nečistot, které se Vám dostaly pod jednotlivá tlačítka klávesnice. Hmota se snadno tvaruje a pomůže tak v úklidu i špatně přístupných a členitých částí.


Barvu v současné době nelze zvolit, je zasílána podle momentální skladové dispozice. Hmota , díky které lze vyčistit i špatně dostupná místa od drobků a bakterií. Pro čistění kamer, klávesnic, telefonů, ovladačů, tiskáren, MPpřehrávačů, herních konzolí. Cyber Clean čistící hmota na techniku 145g. Je použitelná opakovaně a je biologicky odbouratelná.


S čisticím přípravkem a hadříkem se rozhodně nedostanete všude, a tak je pro těžko dostupná místa určená čistící hmota. Tu lze využít na jakákoliv zařízení, jako jsou kamery, telefony, herní konzole, tiskárny, klávesnice apod. Stačí jen kousek vzít a zatlačit. World vyrobil stlačený vzduch ve spreji, o obsahu 6ml, který perfektně „vyfouká“ veškerý prach a nečistoty z těžko dostupných míst.


PC skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Vlhčené obrúsky na klávesnice a elektroniku majú taktiež antibakteriálny účinok.


Sú praktické, pretože ich môžete mať neustále položené pri počítači a klávesnicu nimi pretierať pravidelne. Antiseptická gélová hmota je použiteľná opakovane a na všetky druhy elektroniky (diaľkové ovládače, mobily atď.). Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čistící hmota pro klávesnice.


Ušetříte tak čas i peníze. Vyzkoušejte Super Clean – čistící hmotu, která se dostane naprosto všude. Hmota je vyrobena z velice speciální gumy, která na sebe zachytí všechen prach a dostane se úplně všude. Nejvíce ji využijete při čištění klávesnice , myši, telefonu, ale hodí se i do domácnosti na špatně přístupná místa nebo na gruntování auta. Zárukou kvality je švýcarská receptura.


Vyčistí i tu sebemenší štěrbinu. Unikátní čistící hmota se švýcarskou technologií, která sbírá špínu a hubí bakterie z telefonů a klávesnic počítače. Kvalitní čistící gel, který Vám pomůže všude tam, kde je obvykle těžké zbavit se nečistot. Nezanechává skvrny na rukou ani na čištěném objektu či ploše. Inteligentní čistící hmota.


Jak to může vypadat, se podívejte na video. Princip je jednoduchý: čistící plastelínu doslova zamáčknete do klávesnice a pak ji opatrně taháte ven včetně nečistot, zejména prachu. Hlavně moc netlačte, abyste si neponičili klávesnici a nečekejte zázraky - občas totiž hmota.


Revoluční čistící hmota na elektroniku a klávesnice Dejte navždy sbohem obtížnému čištění špatně přístupných míst na klávesnici, dálkovém ovladači nebo mobilním telefonu pomocí vaty nebo hadříku. Toto způsobí velké znečistění klávesnice. Tato špína se jen velmi těžko čistí, usazují se taky vlasy, prach, roztoči a bakterie. SUPER CLEAN, je druh leptavé látky která ideálně vyčistí váš přístroj. Tato Hi-Tech čistící hmota je perfektní pro klávesnice a všechny přístroje, které se normálně špatně čistí.


Není potřeba to zbytečně obkecávat, stačí se podívat na video, jak Cyber super čistí. Máme to osobně vyzkoušené, ale pozor ! Nenechávejte klávesnici při čištění zapojenou nebo pomáčkáte náhodné. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Materiál: gelová hmota Hmota vyčistí prach a nečistoty z mezer mezi klávesami, z mobilních telefonů a dalších zařízení. Hmotu můžete využít vícekrát, dokud se nezmění vlivem přijímání nečistot její barva.


Super Clean je vyrobena z velice speciální gumy, která na sebe zachytí všechen prach a dostane se úplně všude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky