pátek 7. prosince 2018

Beko sklokeramická deska

Beko sklokeramická deska

Nabízí dvě varné zóny a disponuje snadným ovládáním, který zvládne i úplný kuchařský začátečník. Nechybí kontrolka, která oznamuje, zda je deska vypnutá či zapnutá. Díky jejímu malému provedení se. Funkce BOOSTER pro rychlý ohřev a. Sklokeramická varná deska obsahuje varné zóny, tři Hi-light a jednu Hi-light.


Beko sklokeramická deska

Zbytkové teplo navíc můžete využít k přihřívání pokrmů nebo rozpouštění másla, čokolády, apod. Jak vybrat varnou desku. Nejen pro svoji snadnou úd.


Bezpečnostní systém proti přetečení vypne varnou desku, když k přetečení dojde. Dětský zámek se postará o bezpečnost Vašich ratolestí. Dále pak disponuje časovačem na každou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pokud vaříte pro mnoho náročných strávníků, jistě oceníte oválnou zónu, na které můžete bez problémů vařit i ve větším nádobí. Sporák 60x60cm, sklokeramická deska 4x varná zóna. U trouby je zaseklý ukazatel teploty.


Termostat je plně funkční je. Dříve byly velice oblíbené, pro svou stabilitu, varné desky s litinovými plotýnkami. Velkou nevýhodou byl vysoký únik tepla po vypnutí a pomalé rozehřívání.


Jednoduchá instalace s EasyFit Neřešte vrtání a šroubování při instalaci vaší desky. Jednoduše zacvakněte EasyFit varnou desku Beko do připraveného výřezu v pracovní desce a nic. Dvojitá zóna a oválná zóna. Vestavná sklokeramická varná deska BEKO HDCC3. Všechny varné zóny jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla a funkcí Booster.


K dispozici je také automatické vypnutí v případě přetečení hrnce, dětská pojistka. Praktické senzorické dotykové ovládání. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Už nikdy nečekejte na rozehřátí varné desky déle než jediný moment.


Beko sklokeramická deska

Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a nebo už mají bezpečnou teplotu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nabízí velice užitečnou funkci Boost, díky níž rozehřejete varné zóny téměř okamžitě. Pokud vaříte pro velkou rodinu, či přátele, jistě oceníte oválnou zónu, na které můžete bez obtíží vařit i ve větším nádobí. Senzorové dotykové ovládání zajišťuje pohodlné navolení Vámi chtěné. Dotykové ovládání je umístěno v její přední části.


Nabízí funkci Booster, Timer i užitečný dětský zámek. Levá přední varná zóna v sobě ukrývá rovnou dvě velikosti - největší a nejmenší. Trouba Gorenje B1O735E11X a varná sklokeramická deska ECT644BSC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky