úterý 25. prosince 2018

Sáčky do vysavače sencor svc 52bk

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Parametry produktu: - sáček pro jednorázové použití - objem litry. SÁČKY SVC (5ks) SENCOR - (1Kč) 1Kč.


Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití d. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Nejsou vhodné pro odsávání. Sáčky do vysavačů kompatibilní s modely zn. Kvalitní antibakteriální netkaná textilie. Veľký výver vreciek, majú vrecká prakticky do všetkých existujúcich vysávačov, dobré ceny, vyššia kvalita vreciek vďaka netkanej textílii, odborná pomoc a rada, ochota, nestretol som sa so žiadnou slabinou, obchod rozhodne odporúčajednajú rýchlo, odborne, ochotne a seriózne, sú spoľahliví, je možné bez obáv platiť vopre vrecká už budem.


Textilní sáčky jsou dobrým pomocníkem v boji proti roztočům, plísním nebo pylům. Materiál: netkaná textília. Vrecká z netkanej textílie sú vysoko spoľahlivé, odolné voči namáhaniu i vlhkosti. Balení obsahuje 5x sáček do vašeho vysavače a jeden mikrofiltr. Sáček má plastové čelo.


Pro jednorázové použití Účinost filtrace na úrovni H. Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. Vybrať si môžete aj z niekoľkých prídavných vôní. V ponuke máme aj náhradné filtre, kefky a ďalšie príslušenstvo pre pohodlné a efektívne upratovanie vašej domácnosti. Sáčkový vysavač s termostatem, který zabraňuje přehřátí motoru.


V dodávaném balení najdete ks omyvatelného hepa filtru a jeden mikrofiltr pro vícenásobné použití. Další výhodou vysavače je parkovací poloha pro podlahovou hubici a gumová kolečka, která ochrání vaší podlahu před poškrábáním. V balení je ks textilních sáčků a mikrofiltr. Sáčky jsou vyrobené z kvalitní netkané textílie, mají plastové čelo.


Objem papírového sáčku na prach l. Součástí balení je univerzální. Sencor SVC 52BK -EUEpodlahový vysavač. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku.


SENCOR SVC WH sáčky SENCOR SVC RD sáčky SENCOR. Díky hydrofobní úpravě materiálu jsou odolné proti vlhkosti a mají. Není nic jednoduššího než si pořídit nové a zajistit tak své domácnosti další bezprašné období. Vhodný sáček je základem pro zdravé a čisté vysávání.


Sendvičovače a topinkovače. Tyto jednorázové mikrovlákenné sáčky dávají úklidu nový rozměr. Jsou totiž odolné proti vlhkosti, mají antibakteriální účinek a nesnižují sací výkon. Hygienické uzavírání sáčku.


Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky