středa 19. prosince 2018

Sada nářadí v kufru

Sada nářadí v kufru je vhodná domů jako nouzové nářadí kdykoli po ruce. Hodí se i pro mobilní techniky, kteří opravují u zákazníků. Váš čas tím, že jej vždy najdete na správném místě. Sady nářadí , bez kterého se neobejdeme. Ať už potřebujete provádět drobné opravy v domácnosti nebo opravujete a pečujete o auto či motorku doma „na koleně“, bez nářadí se neobejdete.


Kufřík se správně zvoleným nářadím by neměl chybět v žádné domácnosti.

Jedná se o obsahově velkoryse vybavenou sadu ručního nářadí z vysoce kvalitní chrom-vanadiové oceli. Praktická a velmi obsáhlá sada nářadí v plastovém kufru s kolečky a výsuvným madlem. Výpis jednotlivých kusů nářadí viz.


Veškeré nářadí je prakticky uloženo v prolisech, což zrychluje orientaci v nářadí , usnadňuje práci a zaručuje perfektní přehled o chybějícím nářadí. Lamps Sada v kufru nářadí. Velká sada nářadí potěší každého malého kutila.


Obsahuje spoustu druhů nářadí z kvalitního plastu, například kotoučovou i ruční pilu, brusku, kladívko, šroubovák, klíč, nožík a další náčiní. Nářadí je pevné a odolné, s dřevěnými rukojeťmi. Sada 1ks kvalitního nářadí v praktickém hliníkovém kufru , nářadí je vyrobené z CrV oceli, nářadí je uspořádané ve čtyřech platech, kufřík je vybavený teleskopickým madlem a kolečky pro snadnou manipulaci, sada obsahuje celou řadu kleští, šroubováků, gola klíčů, kladivo, vodováhu, stranové i imbus klíče, ráčny, bity, základní spojovací materiál a.

Václav Fego – prodejce Inovativní sada AKU nářadí POWERworkshop – dílna v kufru , která vám umožní jednoduše přenést vaši dílnu kamkoliv potřebuejte. Při své práci nebudete. Vhodný pro každý účel a situaci. Profesionální přenosný kufr vybavený kvalitním nářadím, včetně ráčnových klíčů s velmi jemným mechanizmem a spojovacím materiálem, přehledně uspořádaným v předem určených pozicích. Dětské nářadí a nástroje) Hodnocení produktu:.


Vestavěné kolečka a teleskopická rukojeť usnadňuje transport kufru. Kufr obsahuje čtyři výsuvné zásuvky s přehledně uspořádaným nářadím. Obsahuje 1ks kvalitního nářadí v přehledných pozicích - nástrojová plata. V kufru je celá řada kleští, šroubováků, gola klíčů, dále kladivo, vodováha, stranové i imbus klíče, bity, základní spojovací materiál a spousta dalšího nářadí. Dopřejte si tuto luxusní sadu ocelového nářadí v praktickém kufříku!


Vše je přehledně uloženy ve čtyřech úrovních - konec problémů s nalezením vhodného klíče či šroubováku. Kufřík je navíc vybaven teleskopickou rukojetí a kolečky pro pohodlné přenášení. Extrémně odolné a funkčně rozložené kapsy umožňují, aby byl nástroj prakticky uložen a vždy na svém místě. Obsah sady: 10x imbusový klíč - 1. U nás najdete sady nářadí v kufru pro kutily i sady nářadí pro domácnost.


Sady můžou být pod padesát kusů nářadí , i nad padesát kusů pro ty náročnější. V nabídce najdete sady ručního nářadí od známých kvalitních značek EXTOL a FIELDMANN. Sada je určena pro vrtání do měkkého i. Sada Proteco obsahuje základní nářadí v počtu 1ks, které se hodí pro běžnou údržbu v domácnosti, dílně i kolem domu.

Každé nářadí je uchyceno popruhem. Během přenosu se nic nerozhází a zůstane přehledně uloženo. Sada obsahuje 7kusů nářadí a nejrůznějšího příslušenství, které ocení každý kutil i profesionál.


Sadu nářadí v kufříku si můžete vzít na cesty kamkoli s sebou. Gola sada je obecně zažitý pojem pro sady nářadí , jejiž obsahem zpravidla bývají různé typy nástrčných a zástrčných hlavic, přičemž do sady jsou zpravidla ještě přidávány různé nástavce, ráčnové klíče a další nářadí , které je velmi často potřebné při opravách aut, strojů či při sestavování výrobních linek při první montáži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky