pátek 28. prosince 2018

Ocel n690

Nerezová ocel N6má podobné vlastnosti jako 440C, navíc je obohacena o Cobalt. Další velkou výhodou materiálu je odolnost proti korozi. Ocel N6má výbornou pružnost a tvrdost až HRC. Nůž vyrobený z oceli N6nevyžaduje téměř žádnou péči a velmi dobře se brousí.


Je to vlastně obchodní název pro 440C, které se mnohdy říká v německé verzi Austrian cobalt steell a je velmi rozšířena při výrobě nožů v Jižní Africe.

Plechy jsou vyráběny válcováním za tepla, materiál se dobře opracovává. Böhler N6– Korozivzdorná ocel s vysokým obsahem uhlíku, vytváří odolné ostří s vysokou trvanlivostí. Vyžaduje minimální péči, ostří lze poměrně snadno ostřit. Stručný popis oceli: Korozivzdorná ocel s vysokým obsahem uhlíku, vytváří odolné ostří s vysokou trvanlivostí. Obsahuje kobaltu navíc.


Je vyráběna firmou Bohler Uddenholm (Německo). N6– oceľ od rakúskeho výrobcu Bohler-Uddeholm, svojimi parametrami je podobná oceli 154CM, prípadne japonskej oceli VG-10.

Výborná oceľ pre outdorové nože alebo poľovnícke nože. Nože z ocele N6nájdete tu. I would add that N6is said to be similar to VG1 a good mid-level SS that can be sharpened without too much effort.


Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies. Klasický mikovák s ocelí, kterou by od mikovu nikdo nečekal.


Klasická (a podprůměrná) 420ka byla nahrazena o několik tříd lepší N690kou. Po mechanické stránce predator, jak ho. Hodnocení produktu:. Střenka je vyrobena z černého ABS plastu a má ergonomický tvar, který padne do téměř jakékoli. N6- ocel od rakouského výrobce Böhler-Uddeholm je považována za ekvivalent oceli 440C (s přídavkem kobaltu), případně japonské oceli VG-10.


Měla by být tedy vytvořena z prvotřídních nožířské oceli jako: N6, Sandvik 12C22 RWL (martenzitická ocel ), Elmax, a dalších. Prodáváme nožířskou ocel pro běžné velikosti nožů i pro delší čepele. V nabídce najdete také kalitelné nerezové oceli pro čepele zhotovované tzv.


Uhlíková nožířská ocel.

Jedná se oceli s vyšším obsahem uhlíku, což definuje jejich zpracovatelské a užitné vlastnosti. Střenky mají U-profil, jejich tuhost ve všech směrech je tedy obrovská a dělá nůž Deuteron téměř nezničitelným. Pojistka je vyrobena z oceli N6a kalená na 58HRC jako čepel, kalení jí dodává tmavší vzhled imitující vzhled titanu. Motýle Deuteron je dodáván v cimrmanovsky řešeném balení. Výsledek obrázku pro pozvánka na narozeniny Gypsy Party, 50th , Book Jacket, Diy.


Download a Free Preview or High. Vytvorte si vlastné pozvánky k oslave narodenín presne na mieru podľa Vašich predstáv. Na čepeli nože vytváří stabilní ostří s dlouhou trvanlivostí, které lze vcelku jednoduše brousit – často se používá na výrobu. Cementované a kalené nástroje s odolnými řeznými hranami jako např. Vild střenka: paroh čepel: ocel N6, tl.


BÖHLER – For the world’s best. Our customers are what drives us to give our best every day.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky