pondělí 17. prosince 2018

Nerezová síťovina

Základním materiálem pro výrobu technických tkanin je nerezová ocel. Nejběžněji používaná je jakost 1. SN DIN (splňující požadavky pro použití v potravinářství) Šíře rolí. Tkaniny nerezové , nerezové sítě pro speciální projekty.


Pro filtry, síta, gastronomii a jiné výrobky.

Prodej nerezových tkanin realizujeme za dobré ceny po celé ČR. NEREZOVÁ SÍŤOVINA – inzerce, prodám Dobrý den,prodám průmyslovou nerezovou tkaninu se ctvercovymi oky. Vhodné pro:síta, filtry,výplně, stavebnictví atd. Síťovina je v roli o výšce 1m. Mřížka odvětrávací průduch.


Provedení: NEREZ, podle normy 1. Nerezová kovová síťovina pro Varroa dna. Rozměr oka 15mm, drátek 8mm.

Síť Vám vytvoříme na jakýkoli rozměr přímo pro Vás. Návrh, montáž, zaměření a nacenění u nás. Možnost využití do interiéru, exteriéru rodinných domů a firem. Tkanina je vyrobena z leštitelné nerezavějící oceli 1. PŘI ODBĚRU KS SLEVA Z UVEDENÉ CENY. Povrch-kartáčovaný, rovný okraj.


Jedná se o její vhodné využití a nalezení vhodného produktu, který by plně využíval. Velikost oka: – (vyjímečně až 150) mm. Průmyslová ultrazvuková vana K-IMOS nerezová , mechanické.


Firmy z oboru: Kovové drátěné sítě a síťovina. Je možné si vybrat z mnoha rozměrových či materiálových variant, které jsou vhodné pro. Drátěná síta jsou utkána či svařena z ocelových drátů.


Objednávejte online na Svarecky-obchod. Insect stop Ocelová síťovina na sklepní světlíky. Výroba ochranných sítí na míru Podle zadaných rozměrů vyrábí firma Kv.


Sítě jsou nejčastěji vyráběny z polypropylenu (PP) a polyamidu (PAD), v menší míře je použit i polyetylen (PE).

Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Příslušenství sít Víka, misky, miska pro mokré prosévání, redukce pro sesazení různých průměrů sít, kalibry, atd.


Módní luxusní síťovina z nerezové oceli hodinky kapely online za velkoobchodní cenu. Na zadní straně síťovina proti mušině. Použitelná v exteriéru i interiéru.


Větrací mřížka HACO NVM kruhová se síťovinou 1mm nerezová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky