úterý 11. prosince 2018

Parní kondenzační sušička

Parní sušička s kapacitou 7–kg stačí i pro 4člennou domácnost. Hledáte kondenzační sušičku s parní funkcí a kapacitou až kg? Nabízíme poloprofesionální modely vhodné do náročných domácností i provozoven.


Jakou spotřebu energie má. Kondenzační sušičky s parní funkcí – vyplatí se? Prádlo je po vysušení bez záhybů a hebké na dotek.

Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Dva nejčastěji používané typy kondenzačních sušiček jsou kondenzační sušička s tepelným čerpadlem (využívá funkci tepelného čerpadla, které výrazně šetří elektrickou energii) a kondenzační sušička s parní funkcí (využívá páry pro vyhlazení záhybů na prádle vč. možnosti provonění sušeného prádla). Usnadní proces praní prádla, ušetří mnoho času a místo vám nebude zabírat sušák s prádlem. Jedná se tak určitě o užitečného pomocníka do domácnosti, podle čeho však vybírat a na jaké parametry se zaměřit? Obsah Skrýt Proč si pořídit sušičku prádla?


Součástí balení je i sada na odvod kondenzátu, nemusíte se tak obtěžovat s vyléváním nádržky, pokud máte možnost vodu odvést do odpadu. Případně vodu vypustí rovnou do odpadu. Výkonná kondenzační sušička prádla je vybavena špičkovým tepelným čerpadlem, osvětlením bubnu, přehledným displejem a programy.

Zaujme i šetrností k prádlu a nízkou spotřebou. Programy si poradí s různorodým. Parní kondenzační sušičky suší prádlo přímo horkou párou, což je nejúčinnější způsob pro všechny, kdo neradi žehlí.


Takové sušičky nemají otáčecí buben, jsou tak méně hlučné a nehrozí tolik opotřebení mechanických částí. Zbytkové teplo, které vzniká během sušícího cyklu, se využije pro ohřev studeného vzduchu. Tím, že není odváděno ven ze sušičky, se uspoří spousta energie. Sušičky jsou praktickým pomocníkem, který vám ušetří spoustu drahocenného času.


Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku. Sušičky prádla Whirlpool se vyznačují dokonalým prouděním vzduchu a parním programem SteamCare, který zabraňuje pomačkání tkaniny a usnadní vám žehlení. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Byla by chyba spokojit se pouze s tím, že sušička dobře funguje. Samozřejmě, design nechte až nakonec, není tolik podstatný, ale neměli byste ho úplně zanedbat. Je dobré zkontrolovat si i to, jak sušička vypadá. Pokud ji nechcete umístit do sklepa, ale někam, kudy budou procházet návštěvy, měla by dobře vypadat.


Nedochází tudíž k zamotávání a mačkání prádla. Naopak tím, jak prádlo naklepává, je pak oblečení kypré a příjemné na dotyk a nošení. Díky parní funkci dokáže sušička i bez předchozího vyprání osvěžit i prádlo, které dlouho leželo složené a už není úplně svěží.

Sušička totiž prádlo netočí, nýbrž převaluje v bubnu. Pokud jste ji nikdy neviděli v akci, jejími sušícími výsledky budete doslova nadšeni. V rámci velkého testu se nám podařila vybrat nejlepší sušička prádla své cenové kategorie. Níže doporučujeme i návo jak sušičku správně vybrat.


Zkondenzovaná voda je odváděna do zásobníku na kondenzát nebo přímo do odpadu. V některých modelech jsou i parní programy, které zabrání zmačkání prádla a změkčí ho. Unikátní parní technologie Steam Action pro snadnější žehlení, osvěžení prádla nebo antialergenní péči. Parní péče o vaše prádlo s produkty Panasonic. Má totiž uzavřený okruh vzduchu.


Vlhký vzduch je chlazen a pára je kondenzována na vodu. Ta je shromažďována v kondenzační nádobě, nebo odčerpávána pryč. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Vybírejte si Pračky se sušičkou podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky